Index / Persoonlijke financiën / De nadelen van een Family Trust

Share This Post

Persoonlijke financiën

De nadelen van een Family Trust

Een familie vertrouwen, ook bekend als een credit shelter vertrouwen, is een specifiek type van vertrouwen die wordt gebruikt om familie activa te beschermen tegen successierechten. Een gezin vertrouwen kan ook worden gebruikt om specifieke criteria

AdvertisementEen familie vertrouwen, ook bekend als een credit shelter vertrouwen, is een specifiek type van vertrouwen die wordt gebruikt om familie activa te beschermen tegen successierechten. Een gezin vertrouwen kan ook worden gebruikt om specifieke criteria vast te stellen voor de verdeling van trustvermogen aan uw erfgenamen, meestal je partner, kinderen of andere bloedverwanten. Terwijl een familie trust biedt vele voordelen, zijn er een aantal nadelen verbonden aan het gebruik van een om uw vermogen te beheren.

Kosten

Een van de belangrijkste nadelen van een familie vertrouwen is de kosten die nodig zijn om vast te stellen en te handhaven. Hoewel, technisch gezien, kunt u een familie trust zonder de hulp te creëren, is het niet aan te raden, vooral als je een grote of complexe landgoed. U kunt verwachten om enkele honderden te besteden aan enkele duizenden dollars aan juridische kosten te beschikken over een gekwalificeerd estate planning advocaat het opstellen van de trust-documenten. U kunt ook verwachten om lopende kosten te betalen aan de curator die verantwoordelijk is voor het beheer van het landgoed en administratief personeel kunnen zij in dienst hebben. Een familie vertrouwen kan ook bepaalde onvoorziene kosten te dragen; bijvoorbeeld, moet je nodig hebt om een ​​advocaat in te huren om het te verdedigen tegen de schuldeiser claims.

Testamentaire Family Trusts en Probate

U kunt een familie trust als een levend trust of een testamentaire trust vast te stellen. Een levend vertrouwen is er een die in werking treedt tijdens je leven, terwijl een testamentaire trust alleen afgedwongen na uw overlijden. Met een bewoonbare vertrouwen, kunt u het probate proces voor alle activa die zijn opgenomen in het vertrouwen te vermijden. Als u ervoor kiest om uw gezin vertrouwen te creëren door middel van uw testament, activa opgenomen in de trust worden vervolgens onderworpen aan de probate proces, dat de verdeling van uw vermogen kan vertragen om uw erfgenamen.

Potentiële gebrek aan flexibiliteit

Een familie trust kan ofwel herroepbaar zijn of onherroepelijk zijn, wat betekent dat het vertrouwen kan worden veranderd of de overdracht van activa is permanent. Als u ervoor kiest om een ​​gezin vertrouwen te vestigen als een onherroepelijke vertrouwen, u noch uw begunstigden kunnen wijzigingen daarin, als het eenmaal is gemaakt, die potentieel problematisch kan zijn te maken. Bijvoorbeeld, als u en uw echtgenoot echtscheiding met een onherroepelijke familie vertrouwen op zijn plaats en een van jullie sterft, de overlevende echtgenoot kan niet worden ontkend die activa waarop zij recht heeft in het kader van de trust. Als u een herroepbaar familie trust gecreëerd, wordt het automatisch onherroepelijk bij uw overlijden, die ook beperkt het vermogen van uw overlevende echtgenoot om wijzigingen met betrekking tot de verdeling van de activa te maken.

overwegingen

Family trusts zijn doorgaans het meest geschikt voor personen die aanzienlijke activa, met inbegrip van onroerend goed, auto's, erfstukken, antiek, sieraden, aandelen, obligaties of andere financiële instrumenten. Terwijl een familie trust potentieel belastingschuld voor uw erfgenamen kunnen minimaliseren, wordt dit voordeel niet gegarandeerd. Raadpleeg een gekwalificeerd estate planning advocaat om te bepalen of een trust van de familie biedt een belangrijk voordeel ten opzichte van andere vormen van trusts.

Share This Post