Index / Fashion, Style & Personal Care / De makkelijkste manier om zich te ontdoen van oksel Geur on Your Clothes

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

De makkelijkste manier om zich te ontdoen van oksel Geur on Your Clothes

Lichaamsgeur in de oksel gebied van kleding kan onaangenaam als gênant. Het is niet jouw zweet zich dat een onaangename geur veroorzaakt, maar de bacteriën die gedijen op en breken het zweet in vetzuren. Een eenvoudige methode om oksel geur te verwij

Advertisement

Lichaamsgeur in de oksel gebied van kleding kan onaangenaam als gênant. Het is niet jouw zweet zich dat een onaangename geur veroorzaakt, maar de bacteriën die gedijen op en breken het zweet in vetzuren. Een eenvoudige methode om oksel geur te verwijderen combineert bacteriën eliminatie met traditionele witwassen.

Wat je nodig hebt

2 kopjes gedistilleerd witte azijn

1 kopje zuiveringszout

Commerciële vloeibaar wasmiddel

2 theel. tea tree etherische olie

Spuitfles

Plaats uw kleren in een bassin of gootsteen met de gedistilleerde witte azijn en genoeg water om ze te bedekken. Azijn, met zijn lage pH-waarde, effectief doodt de meeste bacteriën die lichaamsgeur veroorzaken. Als alternatief kunt u de azijn te vervangen door 1 kopje zuiveringszout. Baking soda heeft een zeer hoge pH, die net als azijn, effectief doodt bacteriën.

Laat de kleren 's nachts laten weken, dan wassen als normaal. Air droog de kleren op een lijn buiten.

Breng een commercieel vloeibaar wasmiddel direct naar de oksel gebied van uw kleding. Daarnaast onderzoekt uw kleding zorgvuldig voor een ander zweet vlekken die kunnen blijven en het veroorzaken van een vieze geur. Breng het reinigingsmiddel aan deze gebieden ook.

Laat het reinigingsmiddel op de kleding blijven gedurende 30 minuten, daarna wassen als normaal. Lucht drogen op een lijn buiten.

Meng 2 theelepels. tea tree etherische olie en 2 kopjes water in een spuitfles mag geen geur blijven. Spray het gebied dat uitzendt geur met dit mengsel en laat aan de lucht drogen op een lijn buiten.

Hints

Verander je kleding regelmatig. Het dragen van dezelfde kleren voor meer dan een dag verhoogt de kans van hen uitzenden van de geur van lichaamsgeur.

Share This Post