Index / Cars / De locatie van het ABS-sensor op een Cavalier 2001

Share This Post

Cars

De locatie van het ABS-sensor op een Cavalier 2001

De zinsnede ABS sensor verwijst naar uw Arrogante wielsnelheidssensoren. Tijdens het typische gebruik van het voertuig, de wielsnelheidssensoren toezien op de beweging van een roterende versnelling genaamd de getande-ring. De door de sensoren verzame

AdvertisementDe zinsnede ABS sensor verwijst naar uw Arrogante wielsnelheidssensoren. Tijdens het typische gebruik van het voertuig, de wielsnelheidssensoren toezien op de beweging van een roterende versnelling genaamd de getande-ring. De door de sensoren verzamelde gegevens gaat naar de vermogen regelende moduul. Afhankelijk van wegomstandigheden, de PCM gebruikt de informatie om de remdruk passen. Dit helpt u voorkomen dat spin-outs en stopt een of meer van de remklauwen van opsluiten. U kunt uw 2001 Cavalier ABS-sensoren te lokaliseren met een paar tools meteen thuis. één van de vier sensoren moet minder dan 50 minuten vervangen.

Wat je nodig hebt

handvatmoersleutel

hydraulische krik

steunpoot

Dopsleutel set

Open het bestuurdersportier op 2001 Cavalier en de noodrem te passen. Draai de contactsleutel in de stand "Uit" en haal de sleutel uit het slot cilinder.

Draai de wielmoeren op de Cavalier driver-side voorband een kwartslag met een lug moersleutel. Breng de auto met een hydraulische krik tot de onderkant van de band zichtbaar meet 6 duim van de grond. Plaats een krik onder het frame rail in de buurt van de hydraulische krik te helpen ondersteunen uw Cavalier.

Verwijder de wielmoeren uit hun studs volledig en verwijder de band. Doe alle van de wielmoeren in uw zak of in het interieur van uw Arrogante bewaring.

Zoek uw Arrogante buitenste kogelgewricht en trekstang arm. Beide zitten direct achter de rotor en naaf aan de rechterkant. De trekstang ziet eruit als een grote schroef die verdraait in het kogelgewricht. Op de links van het kogelgewricht, tegen de achterkant van de naaf, moet u een L-vormige component met draden aangesloten op de bodem te zien. Dit is een van de vier ABS sensoren voor 2001 Cavalier. Elk van de banden heeft een sensor in dezelfde positie. Koppel de kabelboom aan de onderkant van de sensor en verwijder de borgbout met een dopsleutel om het te vervangen.

Share This Post