Index / tech / De kleinste flatscreen-tv's

Share This Post

tech

De kleinste flatscreen-tv's

Als samenleving zijn we steeds meer gewend aan nieuws over de vooruitgang in de grote, flatscreen-tv's. Onlangs was er nieuws dat Panasonic is het ontwikkelen van een 150 inch plasma-scherm dat 's werelds grootste TV zou worden. Maar niet veel gezegd

AdvertisementAls samenleving zijn we steeds meer gewend aan nieuws over de vooruitgang in de grote, flatscreen-tv's. Onlangs was er nieuws dat Panasonic is het ontwikkelen van een 150 inch plasma-scherm dat 's werelds grootste TV zou worden. Maar niet veel gezegd over de kleinste flatscreen-tv's, waardoor elektronische wonderen in hun eigen recht zijn.

Audiovox VE72 7-inch Onder kabinet lcd-tv

De Audiovox VE72 7-inch onder-kabinet LCD TV wordt geleverd met een 16: 9 beeldverhouding en een ATSC / NTSC tuner. Het heeft ook een dvd-speler verbonden. Het verkoopt voor ongeveer $ 220.

Axion AXN-8905 9-inch breedbeeld handheld

De Axion 9-inch breedbeeld handheld LCD TV heeft een ingebouwde ATSC tuner voor digitale kanalen en een ingebouwde antenne voor de herpositionering en een betere ontvangst. Het wordt geleverd met een ingebouwde standaard, A / V-ingang voor externe audio / video bronnen, AC adapter, afstandsbediening, A / V-kabels en auto-adapter. Het verkoopt voor ongeveer $ 150.

Coby TFTV1022 breedbeeld 10,2-inch TFT LCD Digitale TV

De Coby 10,2-inch breedbeeld LCD-TV is een flatscreen-tv met alle componenten te vinden op grote tv-schermen. Het wordt geleverd met een ATSC-tuner voor digitale en de standaard radio-ontvangst, A / V-ingangen voor gebruik met mediaspelers, DVR / videorecorder en videospelletjes. Het heeft ook een full-range stereo speakers en V-chip ouderlijk toezicht. Het verkoopt voor ongeveer $ 107.

Sony 13-inch flatscreen-tv

De Sony 13-inch flatscreen-tv heeft een drie-lijn digitale comb filter en voor en achter A / V-aansluitingen. Het heeft ook laatste kanaal recall en een afstandsbediening. Het kost ongeveer $ 160.

Share This Post