Index / Huis / De juiste manier om een ​​Servet vouwen

Share This Post

Huis

De juiste manier om een ​​Servet vouwen

Vouwen van een doek servet werkt niet goed zijn om het mysterie van de eeuw. Siervogels, ventilatoren en exotische bloemen zijn niet nodig als er een eenvoudige, scherpe vouw zal volstaan. Proper, formele servet vouwen gaat niet over ingewikkelde ont

AdvertisementVouwen van een doek servet werkt niet goed zijn om het mysterie van de eeuw. Siervogels, ventilatoren en exotische bloemen zijn niet nodig als er een eenvoudige, scherpe vouw zal volstaan. Proper, formele servet vouwen gaat niet over ingewikkelde ontwerpen, maar over een nette, overzichtelijke presentatie. Oefen het vouwen van het servet op een vlakke ondergrond en als je de vouw je tevreden bent hebt bereikt, strijk het servet tot een scherpe vouw en professionele uitstraling te produceren. Vierkant servetten profiteren het meest van deze eenvoudige vouw techniek.

Wat je nodig hebt

  • Ijzer

    Strijkplank

    Vierkant doekservet

    Tafel

    Ruler (optioneel)

Spreid het servet plat op een strijkplank en strijk de servet op een juiste instelling voor stof het servet, zodat het kreukvrij. Katoen en linnen behoren tot de gemakkelijkste servetten te vouwen maar zal altijd moeten worden gestreken.

Spreid het servet plat op tafel met de verkeerde kant van de stof het servet's naar u toe. Vouw de linker servet rand verticaal, ¼ van de breedte van het servet's, in de richting van het centrum van het servet's. Als u betrokken bent met precieze, consistente metingen, gebruik dan een liniaal om het servet te meten om de exacte plaats om uw plooien te maken op het servet te bepalen. Meestal kun je het servet voor een bevredigende fold oogbol.

Vouw de juiste servet rand verticaal, 1/3 van de breedte van het servet's, in de richting van het centrum van het servet's.Vouw de nieuwe linkerrand van het verband (de vouw) over naar rechts, naar het midden van het verband, ¼ van de nieuwe servet breedte.

Vouw het servet doormidden horizontaal en lijn de onderkant van het verband randen en vormen een rechthoek.

Strijk de gevouwen servet. Druk voorzichtig en besteden veel aandacht aan de plooien naar een fris uiterlijk te bereiken.Hints

Sommige mensen willen de gevouwen servet met water spritz in een mister of spray fles. Anderen geven de voorkeur zetmeel aan de scherpe, gestreken plooien die nog duidelijk wanneer het servet is uitgeschud en geplaatst in de schoot van de gast te behouden. Als u niet zeker weet of uw gasten allergieën van welke aard ook, kan het best zijn om zetmeel te voorkomen bij het strijken van de servetten. In plaats daarvan, als je iets moet gebruiken, gebruik dan gewoon water of stoom uit het strijkijzer.

Wees voorzichtig bij het gebruik van ijzers, want ze zijn warm en kan leiden tot brandwonden en verwondingen.

Share This Post