Index / Bedrijf / De jaarlijkse beginsalaris als Marketing Manager

Share This Post

Bedrijf

De jaarlijkse beginsalaris als Marketing Manager

U hebt uw bedrijf uit de grond. Je hebt een stabiele en betrouwbare medewerkers. Je hebt het bedrijfsleven, maar niet genoeg, en de mensen zijn nog steeds niet van bewust dat je open bent. Wanneer van mond tot mond is niet genoeg is, kan het tijd om

Advertisement

U hebt uw bedrijf uit de grond. Je hebt een stabiele en betrouwbare medewerkers. Je hebt het bedrijfsleven, maar niet genoeg, en de mensen zijn nog steeds niet van bewust dat je open bent. Wanneer van mond tot mond is niet genoeg is, kan het tijd om te overwegen het inhuren van een marketing manager. De marketing manager kan helpen bedrijven aan te trekken en uw merk te promoten binnen de gemeenschap. Marketing managers kunnen een onmiddellijke en langdurige impact op de bottom line van een bedrijf hebben.

Salaris

Marketing managers werken in een verscheidenheid van industrieën en organisaties. Het gemiddelde jaarsalaris van een marketing manager is $ 112.800, volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS). Het gemiddelde startsalaris is ongeveer $ 57.000 per jaar; de onderste 25 procent van de marketing managers verdienen ongeveer $ 80.900, en de onderste 10 procent te verdienen 57.750. Sommige van de onderste 10 procent en 25 procent van de verdieners zijn waarschijnlijk net beginnen hun carrière als marketing managers.

Salaris door de industrie

Volgens de BLS, de best betalende industrieën omvatten olie en gas exploratie, effecten en commodity-beurzen, pijpleidingen en aardgas bedrijven, beursvennootschappen en computerfabrikanten. De gemiddelde jaarlijkse salaris voor deze industrieën, respectievelijk zijn als volgt: olie en gas exploratie $ 164.790, effecten en commodity-beurzen $ 160.780, pijpleidingen en aardgas bedrijven $ 151.450, beursvennootschappen $ 150.090 en computerfabrikanten $ 141.440.

Salarissen op geografische locatie

De landen die de hoogste marketing manager salarissen te betalen zijn onder andere Californië, New York, Texas, Illinois en New Jersey, volgens de BLS. Deze landen maken gebruik van het hoogste aantal van de marketing managers en betaalt ook de hoogste gemiddelde salarissen. De gemiddelde salarissen door de overheid zijn als volgt: California $ 139.170, New York $ 156.420, Texas $ 126.760, Illinois $ 113.220 en New Jersey $ 143.340.

eisen

Veel marketing manager posities vereisen een bachelor of master's degree in business management of marketing. Sommige marketing managers hebben een journalistieke opleiding. Een groot stuk van de marketing betreft media en publiciteit, dat is een onderdeel van een goede journalistiek programma. Marketing manager posities vereisen over het algemeen tussen 5-8 jaar van junior niveau ervaring om manager te worden. Om topsalarissen verdienen, moeten marketing managers creatief te zijn en hebben stevige computervaardigheden. Zij moeten ook schrijven en redigeren van vaardigheden.

Share This Post