Index / Huis / De helderste Gloeilampen voor de doucheruimte

Share This Post

Huis

De helderste Gloeilampen voor de doucheruimte

Verlichting is een van de belangrijkste elementen in een huis, in het bijzonder in een badkamer - je nodig hebt om te zien wat je doet tijdens het schoonmaken en verzorgen. Aanbrengen van de juiste lampen in uw badkamer en douche ruimte kunt u te hou

AdvertisementVerlichting is een van de belangrijkste elementen in een huis, in het bijzonder in een badkamer - je nodig hebt om te zien wat je doet tijdens het schoonmaken en verzorgen. Aanbrengen van de juiste lampen in uw badkamer en douche ruimte kunt u te houden van knikken bij het scheren, of grijpen de scheerschuim om je haar te wassen. Sommige lampen zorgen voor een betere verlichting voor uw douche-ervaring dan anderen.

High-Wattage Bollen

Een high-wattage lamp is de eenvoudigste manier om de helderheid van uw douche te verhogen. Kijk naar de binnenkant van de lamp in uw douche of badkamer, in de buurt van het stopcontact waar u schroef in de bol, om te zien wat wordt genoemd als de hoogste wattage u veilig kunt gebruiken. Zorg ervoor dat uw lamp is veilig te gebruiken in vochtige ruimtes en controleer of het UL-rated voor de veiligheid.

High-Lumen Bollen

Met behulp van xenon, halogeen of TL-lampen kan uw douche fleuren door het toevoegen van meer helderheid dan een gewone gloeilamp. Zorg ervoor dat uw verlichting armatuur is geschikt voor deze bollen (de eerste twee branden heter dan gloeilampen) en controleer voor de maximale wattage.

Armaturen en lampen

Zelfs met een hoog wattage gloeilamp of halogeen lamp, kunt u nog steeds niet het krijgen van een helder genoeg licht als gevolg van de armatuur huisvesting van uw lamp of lampen. Verzonken, afgeschermde lichten kunnen grote lichteffecten te produceren, maar kan te veel dimmen en schaduw veroorzaken. Opknoping, swag lampen kan de helderder effect dat u op zoek bent naar bieden en velen zijn geschikt voor gebruik met standaard gloeilampen of hoger helderheid lampen.

Share This Post