Index / Cars / De gevolgen van de niet het alcoholslot Test in Californië

Share This Post

Cars

De gevolgen van de niet het alcoholslot Test in Californië

Het alcoholslot (IID) in Californië is een klein apparaat dat een bestuurder voorkomt een voertuig waarop het apparaat zonder eerst een breathalyzertest passerende is geïnstalleerd start. De blaastest test detecteert de aanwezigheid van alcohol op de

Advertisement

Het alcoholslot (IID) in Californië is een klein apparaat dat een bestuurder voorkomt een voertuig waarop het apparaat zonder eerst een breathalyzertest passerende is geïnstalleerd start. De blaastest test detecteert de aanwezigheid van alcohol op de adem. Een bestuurder niet een test als de IID detecteert een bloed-alcohol concentratie van meer dan 0,029 procent. Volgens de International Council on Alcohol, drugs en Verkeersveiligheid, IIDs, gecombineerd met andere rehabilitatieprogramma's, leiden tot een 40-95 procent reductie in rijden onder invloed delicten.

gevolgen

Als een bestuurder niet een IID test, zal het voertuig waarop de IID bevestigd starten. Als een chauffeur passeert de IID test, wordt het voertuig te starten en de bestuurder kunnen rijden beginnen. De IID zal blijven vragen om hertests, genaamd "rollend hertests," van de bestuurder. Deze komen vijf tot 15 minuten na de eerste start, en op willekeurige tijden in 45 minuten cycli. Indien een bestuurder niet een rollende hertest, de IID logt de mislukking, en waarschuwt de bestuurder te stoppen. Het kan ook draaien op de claxon en de knipperende lichten van het voertuig.

voordelen

De IID is niet bedoeld om het gedrag van een dronken bestuurder alleen veranderen. In plaats daarvan helpt kennis rond bestuurders van het voertuig weg te blijven, teneinde zo mogelijke botsingen te voorkomen. Voor degenen die de IID-test falen voordat het voertuig begint, verzekert hun voertuig niet op de weg, terwijl ze dronken zijn, nogmaals, het vermijden van mogelijke botsingen.

mythen

Er zijn twee geruchten over de gevolgen van een mislukte IID-test. Indien een bestuurder niet een rollende hertest, is het voertuig niet plotseling uit te schakelen. De IID heeft ook geen signaal via de radio of draadloze gegevensoverdracht naar de rechtshandhaving dat een bestuurder niet een IID.

Share This Post