Index / Tuin / De Geur van Hawthorn Bomen

Share This Post

Tuin

De Geur van Hawthorn Bomen

Trees dot onze landschappen vervullen van één of meer voorschriften. Die schaduw, dragende fruit of waarin grenzen, elk heeft vaak een nadeel. Dat schaduw boom zal bladeren te harken hebben, zullen de vruchten moeten worden geplukt of uitgegroeid tot

AdvertisementTrees dot onze landschappen vervullen van één of meer voorschriften. Die schaduw, dragende fruit of waarin grenzen, elk heeft vaak een nadeel. Dat schaduw boom zal bladeren te harken hebben, zullen de vruchten moeten worden geplukt of uitgegroeid tot een puinhoop op de grond en bomen langs eigendom randen moet trimmen. De meidoorn, een groot exemplaar boom, wordt bedekt met de mooie lente komt dat helaas een zeer onaangename geur geworden.

vele Namen

De overvloed aan bloemen van Mei is de meidoorn de naam mayblossom, Maybush of mayflower verdiend. Wanneer hoofdzakelijk gekweekt als afdekking / grens installatie, vanwege de dichte groeiwijze, wordt de meidoorn aangeduid als hedgethorn. Daarnaast worden Hagedorn, haw en whitethorn door elkaar gebruikt om de meidoorn betekenen. Ongeacht de naam, de penetrante geur bloem is onmiskenbaar.

de Geur

Met een geur omschreven als die van rottend of ontbindend vlees, zelfs de bijen zijn terughoudend om de bloemen te bestuiven. Carrion kevers, insecten die feest op of leg eieren in rottend materiaal, zijn ten onrechte aangetrokken om de bloemen te geloven is ontbindend vlees. Als ze van bloem tot bloem op zoek naar hun feest, bestuif ze de bloemen.

twee Scents

De gemeenschappelijke meidoorn heeft het ongeluk van die behoren tot de meidoorn gezin en op zoek vergelijkbaar met de geurige meidoorns. Met de vieze geur zijn de opvallende kenmerk van de meidoorn gezin, is de gemeenschappelijke meidoorn vaak ten onrechte afgekeurd als een aanvulling op het huis landschap. Echter, de gemeenschappelijke meidoorn produceert een zeer welriekende bloemen.

De reden

Wanneer dierlijk vlees begint te ontbinden vormt trimethylamine, een kleurloos gas met een sterke, vis, ammonialike geur. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meidoorn bloemen dezelfde chemische stof te produceren. Reizen op luchtstromen om bestuivers in de buurt te bereiken en ver, deze geur zorgt voor de bestuiving van de bloemen, de instelling van fruit en zaadproductie, het creëren van de volgende generatie van de meidoorn.

Share This Post