Index / Bruiloften / De geschiedenis van de Wedding March

Share This Post

Bruiloften

De geschiedenis van de Wedding March

De bruiloft mars is een traditie die al sinds de jaren 1800. Mide is geweest. Hoewel de meeste mensen niet weten waar of hoe het is ontstaan, is het nog steeds een zeer populaire traditie. Geschiedenis De bruiloft mars werd geaccepteerd toen het werd

Advertisement

De bruiloft mars is een traditie die al sinds de jaren 1800. Mide is geweest. Hoewel de meeste mensen niet weten waar of hoe het is ontstaan, is het nog steeds een zeer populaire traditie.

Geschiedenis

De bruiloft mars werd geaccepteerd toen het werd gebruikt door Victoria, de Princess Royal, dochter van koningin Victoria, toen ze trouwde met de kroonprins van Pruisen op 25 januari 1858.

types

Er zijn twee muziekstukken vaak gebruikt als bruiloft marsen. Men wordt vaak gebruikt als de recessie en werd geschreven door Mendelssohn in 1842. De andere is de \ "Bridal Chorus, \", geschreven door Wagner in 1848.

Betekenis

\ "De Bridal Chorus, \" die veel mensen naar verwijzen als 'Here Comes the Bride, "is een van de meest bekende nummers in de wereld, volgens de website van The Bridal March.com. ?

beroemde Ties

Het Mendelssohn bruiloft mars die wordt gebruikt voor de recessie werd oorspronkelijk geschreven voor een Shakespeare toneelstuk "A Midsummer Night's Dream."?

Leuk feitje

Een orgaan waar Mendelssohn gaf recitals dat de Wedding March is gevestigd in St. Ann's Church in Tottenham, Engeland inbegrepen.

Share This Post