Index / Fashion, Style & Personal Care / De geschiedenis van de Mizpa Coin

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

De geschiedenis van de Mizpa Coin

"Mizpah" verwijst naar "wachttoren", een plaats in het bergachtige gebied van Gilead, Jordanië. De mizpah munt drukt een inzet en biedt de kracht van de hoop tijdens de tijd van de strijd. Bijbelse Referentie Het boek Genesis 31:49 ver

Advertisement

"Mizpah" verwijst naar "wachttoren", een plaats in het bergachtige gebied van Gilead, Jordanië. De mizpah munt drukt een inzet en biedt de kracht van de hoop tijdens de tijd van de strijd.

Bijbelse Referentie

Het boek Genesis 31:49 verwijst naar Mizpa: "Het werd ook genoemd Mispa, omdat hij zei: 'Moge de Heer wacht houden tussen jou en mij als we uit elkaar.' '

Verbond

Genesis neemt een convenant tussen Jacob en Laban gemarkeerd door een gedenkteken steenhoop van stenen. Dit monument, genaamd Mizpa, symboliseerde hun vertrouwen en ook betekende de grens tussen hen.

Mizpah Coin

De Mizpah munt traditie begon 4000 jaar geleden. Het Mizpah is ook een gebed voor iemand om bekeken te worden over, zoals een wachttoren bewaker die waarschuwt voor gevaar.

juwelen

Mizpah sieraden van het Victoriaanse tijdperk afgeschilderd klimop als een symbool van loyaliteit, genegenheid en overwinnen van obstakels. Eigentijdse sieraden op basis van de Mizpah munt omvat tin, zilver of wit gouden munt hangers of key tags. Een inscriptie uit Genesis 31:49 siert de munt oppervlak. De munt is gemaakt in twee stukken, alsof in tweeën gesplitst. De twee mensen het dragen of dragen elk de helft van de munt aandeel Mizpa een belofte van levenslange vriendschap of devotie.

Het delen

Koppels, vrienden en familieleden kunnen Mizpah sieraden geven voor diverse gelegenheden, zoals een jonge jongen of meisje coming of age of mensen met een lichamelijke of door de dood gescheiden. Als twee mensen uit elkaar, kan elke houder van de Mizpa munt stuk dicht in de geest te blijven.

Share This Post