Index / Persoonlijke financiën / De gemiddelde netto Worth bij Pensionering

Share This Post

Persoonlijke financiën

De gemiddelde netto Worth bij Pensionering

De gemiddelde netto waarde van de Amerikaanse gezinnen met een hoofd van het huishouden in de leeftijd tussen 55 en 64 jaar was $ 798.400 in 2014, aldus de Federal Reserve. In datzelfde jaar, de gemiddelde pensioenleeftijd is 62, tegenover 59 in 2002

Advertisement

De gemiddelde netto waarde van de Amerikaanse gezinnen met een hoofd van het huishouden in de leeftijd tussen 55 en 64 jaar was $ 798.400 in 2014, aldus de Federal Reserve. In datzelfde jaar, de gemiddelde pensioenleeftijd is 62, tegenover 59 in 2002, volgens Gallup. Een van de redenen Amerikanen later met pensioen gaan is omdat ze denken dat ze nodig hebben om meer geld eerst op te slaan.

Definitie van Net Worth

Uw netto waarde is het verschil tussen uw bezittingen en uw schulden. Bereken uw netto waarde door het toevoegen van de waarde van alles wat je bezit, zoals uw huis, aandelen, bankrekeningen, beleggingsfondsen, pensioen rekeningen en lijfrenten. Dan trekt u uit dit totaal al uw schulden, inclusief de student leningen, credit card schulden, autoleningen en hypotheken. Het resultaat is uw netto waarde.

Median Net Worth

Gezinnen met een gemiddelde netto waarde eigenlijk veel meer dan de meeste pensioengerechtigde leeftijd Amerikanen. Een andere maatregel die nuttig is voor het vergelijken van de rijkdom van de gepensioneerden is de mediaan, of middelpunt. Dus de helft van de gezinnen hebben meer vermogen dan de mediaan, en de helft minder. De mediane nettowaarde van de gezinnen met een hoofd van huishouden in de 55 tot 64-jarigen was $ 165.900 in 2014, aldus de Federal Reserve.

Soorten activa

In 2013, 77 procent van de Amerikaanse gezinnen in hun vroege jaren '60 waren huiseigenaren, maar 63 procent van hun huizen hadden hypotheken, volgens Market Watch. De mediane home equity voor deze leeftijdsgroep was $ 110.000, en home equity goed voor meer dan 40 procent van hun netto waarde.

In april 2015, 57 procent van de Amerikanen 55 jaar of ouder die eigendom zijn op zijn minst enige aandelen, volgens Gallup. In 2013, het gemiddelde saldo in defined contribution pensioen plannen voor mensen 55 tot 64 jaar was $ 180.771, terwijl de mediane was $ 76.381, volgens Vanguard investment management bedrijf. De gemiddelde saldo voor mensen ouder dan 65 jaar was $ 202.800, en het middeninkomen was $ 72.957. Deze pensioenplannen meestal bestaan ​​uit verschillende beleggingsfondsen aanbod, met inbegrip van aandelen- en obligatiefondsen, en de werkgever voorraad.

Inkomsten uit Pensioenen

De sociale zekerheid en pensioenen niet weergegeven op een netto waarde uitspraak, maar de sociale zekerheid draagt ongeveer 38 procent van het inkomen van ouderen, op basis van de Social Security Administration. Een totaal van 90 procent van de Amerikanen 65 jaar of ouder ontvangen uitkeringen, en de gemiddelde sociale zekerheid pensioenuitkering was $ 1.294 in december 2013. Spousal en nabestaandenuitkeringen zijn andere belangrijke bronnen van pensioenfondsen. Een individu kan ook inkomsten putten uit een federale, staats- of stad pensioen of een eigen pensioen.

Net Worth voor Inkomen in Pensioen

Exclusief vermogende in home equity, die niet gemakkelijk wordt afgetapt voor de kosten van levensonderhoud, financiële planners adviseren vaak sparen en beleggen, variërend van $ 1 miljoen tot $ 2.000.000 voor het pensioen, volgens US News Money. Sommige deskundigen adviseren besparingen die specifieke veelvouden van pre-pensioen zijn - bijvoorbeeld 10 of meer keer uw jaarinkomen.

Hoewel de gemiddelde gepensioneerde heeft geen $ 1.000.000 of meer gered, de pensioenen en de sociale zekerheid te helpen de kloof te dichten. Uw behoeften kunnen variëren, afhankelijk van uw leeftijd bij pensionering, pensioen en sociale zekerheid inkomen, levensstijl voorkeuren en geschatte kosten. Bijvoorbeeld, als uw geschatte kosten zijn $ 4.000 per maand en je verwachten $ 2.500 van de sociale zekerheid, moet je make-up een extra bedrag van $ 1.500 per maand pensioen activa.

Tip

Gebruik een pensioen calculator om uit te vinden of je nu op het goede spoor.

Share This Post