Index / Huis / De gemiddelde levensduur van een Verwijdering van het huisvuil

Share This Post

Huis

De gemiddelde levensduur van een Verwijdering van het huisvuil

De typische vuilophaal duurt ongeveer 12 jaar, op voorwaarde dat je het gebruikt zoals bedoeld en zorgen voor het. Misbruik kan leiden tot een aantal van zijn onderdelen voortijdig slijten. Maakt niet uit wat het merk of model van de verwijdering in

AdvertisementDe typische vuilophaal duurt ongeveer 12 jaar, op voorwaarde dat je het gebruikt zoals bedoeld en zorgen voor het. Misbruik kan leiden tot een aantal van zijn onderdelen voortijdig slijten. Maakt niet uit wat het merk of model van de verwijdering in uw keuken, de handleiding verklaart de ideale manier om het te gebruiken, maar ook dingen die niet in de verkoop moeten worden geplaatst.

Gemiddeld Verwijdering Levensduur

De typische vuilophaal duurt ergens tussen de 10 tot 12 jaar onder normale omstandigheden - regelmatig betekenis te gebruiken in de manier waarop de fabrikant bedoeld is. De gebruikershandleiding legt de ideale operationele methode om uw specifieke verwijdering; niet naleven van de suggesties te volgen kan resulteren in een vervallen garantie of voortijdige uitval van het apparaat.

Levensduur Vs. Garantie

Zelfs als de verkoop meer dan tien jaar duurt, is er een goede kans dat de garantie niet. Sommige vuilophaal zijn onder garantie voor slechts een paar jaar; eventuele problemen die zich voordoen na de garantieperiode vereisen reparatie of vervanging op uw kosten. De garantie overspanning varieert sterk van de ene fabrikant en het model naar het volgende; 2-7 jaar is typerend voor een garantie, hoewel ten minste één biedt een levenslange beperkte garantie. Zelfs als de verkoop is nog steeds onder de garantie valt, enig bewijs van misbruik, zoals slijpen-eetbare voorwerpen in, zelfs als per ongeluk, kan de dekking te vervallen.

Uitbreiding van zijn leven

Met behulp van de beschikking van de manier waarop het de bedoeling was verlengt de levensduur - het is niet ontworpen om alle kladjes links op platen of in pannen na de maaltijd af te handelen. Ontdoen of compost het grootste deel van de etensresten voor het spoelen van de schotels over de verwijdering. Voorkomen dat vet of plakkerig, zetmeelrijke voedingsmiddelen in de verkoop, omdat ze kunnen vastklampen aan de zijkanten of zelfs uit te breiden binnen de kamer. Koud water helpt voorkomen dat vet uit te steken in de beschikking - tijdelijk hot items kan vettig vloeibaar, vette items, totdat ze afkoelen en klampen zich vast in de verkoop, wat kan leiden tot klompen. Verwijder etensresten in de kamer vast te zitten door het uitvoeren van kleine ijsblokjes bij de overdracht.

verwijdering Don'ts

Onjuist gebruik van de verkoop kan de levensduur aanzienlijk verkorten. Dierlijke botten, zelfs als kleine, niet bedoeld om te worden gesneden in de verwijdering en dof kunnen zijn bladen. Firm items zoals popcorn kernels kan ook saai de bladen of leiden tot verstoppingen. Voorkomen dat iets anders dan biologisch afbreekbaar voedsel op basis van items in de verkoop - kleine stukjes van papier of plastic, bijvoorbeeld, zouden kunnen verstoppen of het apparaat beschadigen. Koken vet is ook niet bedoeld om te gaan op de verwijdering of de afvoer helemaal.

Share This Post