Index / Huis / De gemiddelde kosten voor het vervangen van verwarmingselement Elektrische Furnace

Share This Post

Huis

De gemiddelde kosten voor het vervangen van verwarmingselement Elektrische Furnace

Elektrische huishoudelijke gebruik tot zeven verwarmingselementen, ook wel weerstandsspoelen, een huis te verwarmen. Een ventilator verplaatst de warmte van de verwarmingselementen door het huis. De levensverwachting van een elektrische oven 15 tot 2

AdvertisementElektrische huishoudelijke gebruik tot zeven verwarmingselementen, ook wel weerstandsspoelen, een huis te verwarmen. Een ventilator verplaatst de warmte van de verwarmingselementen door het huis. De levensverwachting van een elektrische oven 15 tot 25 jaar, maar de onderdelen, zoals de verwarmingselementen, moeten worden vervangen van tijd tot tijd.

Deel

Het verwarmingselement van een deel nummer op het verwarmingselement. Alle ovens lijst van het model en het serienummer in een zichtbare gebied om te helpen bij het vinden van vervangende onderdelen. Als de oven wordt geïnstalleerd door een service provider, de service provider plaatst ook een sticker met contactgegevens op de buitenkant van de oven voor bijstand en reparatiediensten. Als het nummer beschikbaar is, de oven de fabrikant ook duidelijk aangegeven op de buitenkant van de oven wordt de juiste verwarmingselement reserveonderdeel verschaffen.

Reparatie

Vervangen van de verwarmingselementen in een elektrische oven vereist meestal een gekwalificeerde technicus HVAC. Het bedrijf dat de oven geïnstalleerd telt vaak HVAC-technici bedreven in het repareren van de specifieke elektrische oven. Sommige fabrikanten leveren wat als een string kit, waar de defecte verwarmingselement vervangen door het vervangen van alleen de verwarmingsspiralen op het element genoemd. Het bedrijf dat de elektrische oven geïnstalleerd zal voorstellen vervangende onderdelen die nodig zijn voor de reparatie.

Kosten

De kosten voor het vervangen van verwarmingselementen kan variëren, over het algemeen beginnen bij $ 100 tot $ 300 per verwarmingselement. De prijs is inclusief typische onderdelen en service. De kosten zullen stijgen voor hulpdiensten. Omdat elektrische ovens ten minste drie verwarmingselementen, een steeds gebrekkig functioneren zal de oven de niet onderbreken. Echter, het vermogen om warmte afhankelijk van het aantal defecte verwarmingselementen worden verminderd.

overwegingen

Om kostbare noodreparaties te voorkomen, hebben een back-up verwarmingssysteem klaar. Een kachel wordt voldoende warmte een gebied van het huis. Test de back-up warmtebron om voldoende warmte te garanderen wordt verspreid om comfortabel te verwarmen de woning. Grotere huizen kan meerdere kachels nodig om voldoende warmte te leveren op specifieke gebieden van het huis. Een pelletkachel begroot op 60.000 British Thermal Units effectief kan opwarmen tot 2.000 vierkante voet. Hoewel pelletkachels zijn duur, kunnen ze efficiënt een aanvulling op de warmte van een elektrische oven om geld te besparen op de elektriciteitsrekening.

Share This Post