Index / ouderschap / De gemiddelde kosten van het leveren van een Baby

Share This Post

ouderschap

De gemiddelde kosten van het leveren van een Baby

Als je alles van kleding toe te voegen tot collegegeld, zouden de kosten van het hebben van kinderen te maken iedereen naar adem snakken. De arbeidsmarkt en verzendkosten zijn dus een relatief klein deel van dat, maar ze nog steeds goed voor een goed

Advertisement

Als je alles van kleding toe te voegen tot collegegeld, zouden de kosten van het hebben van kinderen te maken iedereen naar adem snakken. De arbeidsmarkt en verzendkosten zijn dus een relatief klein deel van dat, maar ze nog steeds goed voor een goede brok van verandering. De geboorte van een baby kan u duizenden dollars kosten, maar de werkelijke cijfers zijn moeilijk te voorspellen, omdat ze zijn gebaseerd op een groot aantal factoren - van waar je woont om de aard van de levering. Verzekering kan bestrijken een groot percentage van dat, als je het hebt, en sommige ziekenhuizen bieden ook financiële steun op basis van het inkomen.

Factoren

Het is moeilijk om vast te stellen hoeveel de bevalling kost je sinds cijfers variëren door factoren als regio en het ziekenhuis, of u een ruggenprik en hoe lang uw verblijf in het ziekenhuis duurt ontvangen.

Het grootste beslissende factor in de kosten is waarschijnlijk de vraag of je een vaginale bevalling of een keizersnede.

Bij Akron General Medical Center in Akron, Ohio, een ongeplande keizersnede kost meer dan $ 4100, en een vaginale bevalling kost bijna $ 3000 (vanaf september 2009). Deze cijfers zijn exclusief de kosten van uw arbeid kamer (nog eens $ 120 per uur), uw herstel zorg ($ 240 per uur), echografie ($ 576 tot $ 953), drugs, leveringen en tal van andere vergoedingen. En dat is nog maar de rekening van het ziekenhuis; je zult aparte kosten van uw arts te ontvangen voor zijn diensten en voor anesthesie administratie.

The Nation's Health, een publicatie van de American Public Health Association, rapporteerde de resultaten van een in maart van Dimes Foundation studie van 2004 dat de gemiddelde kosten van het hebben van een baby in de Verenigde Staten gevonden, voor "verzekerd door grote werkgever particuliere plannen vrouwen", was meer dan $ 8000. De studie onderzocht gezondheidsclaims uit meer dan 10 miljoen werknemers en hun echtgenoten en ten laste.

De studie wees uit dat de gemiddelde kosten voor vaginale bevalling was meer dan $ 7700, en voor C-afdeling was bijna $ 11.000.

overwegingen

Een ander ding om te overwegen waar je gaat bevallen. Sommige vrouwen doen het thuis met de hulp van een verloskundige en de doula.

Anderen kiezen voor de bevalling in een ziekenhuis, maar onder de zorg van een vroedvrouw in plaats van een arts.

U kunt ook denken dat je wilt een "natuurlijke" geboorte, maar besluiten om een ​​ruggenprik als je eenmaal bent in de arbeid-of vice versa.

Als u complicaties of een ongeplande keizersnede hebt, zult u waarschijnlijk in het ziekenhuis langer dan verwacht en moet betalen voor dingen die je niet had gepland op.

Onderzoek

De beste manier om erachter te komen uw arbeid en verzendkosten is naar het ziekenhuis van tevoren te bellen. Iemand daar uw kosten kunnen itemize en geven u een vrij nauwkeurige schatting, maar vergeet niet hoeveel variabelen kunnen invloed hebben op wat je zult moeten betalen. Ook contact op met uw verzekeringsmaatschappij over hoeveel het zal dekken.

Het ziekenhuis kan ook vertellen over de financiële mogelijkheden hulp als u zich zorgen maakt je niet kunt veroorloven zijn.

Als u gebruik maakt van een verloskundige en / of doula, vragen over hun kosten goed voor de grote dag.

Neem contact op met het kantoor van uw arts om in te schatten wat je verschuldigd bent voor de diensten van uw arts.

Aardrijkskunde

Waar je woont speelt ook een rol in wat je betaalt.

De 2004 maart van Dimes Foundation studie bleek dat de bevalling is de duurste voor degenen die in het noordoosten en minst dure voor degenen die in het Zuiden.

De cijfers van vaginale bevalling werden uitgesplitst naar regio als: $ 8718 in het noordoostelijke deel van het land, $ 7.880 in het Westen, $ 7501 in de Noord Centrale staten en $ 7455 in het Zuiden.

Uitgaven voor de C-profielen gemiddeld $ 12.175 in de noordoostelijke regio, $ 11.581 in het Westen, $ 10.969 in de North Central staten en $ 10.317 in het Zuiden.

Geschiedenis

Kosten van de gezondheidszorg, met inbegrip van het hebben van een baby, zijn toegenomen in de tijd.

In juli 1985, New York Magazine liep een artikel met de titel "De hoge kosten van de Baby-Booming ', waarin de auteur, met de hulp van experts aan New York University Medical Center, geraamde totale medische kosten van meer dan $ 6000, voor verzekeringen ($ 614 met de verzekering betalen 90 procent). Dit cijfer opgenomen alles van de zwangerschapstest klassen Lamaze om dingen zoals foetale bewaking, apotheek vergoedingen en het verblijf in het ziekenhuis. (Het artikel heeft niet aangegeven of dit voor een vaginale bevalling of een C-sectie.)

In 2001, Dr Marjorie Greenfield schreef dat de kosten van het hebben van een baby varieerden van $ 6.000 tot $ 8.000 voor een "normale" vaginale geboorte en $ 10.000 tot $ 14.000 voor een C-sectie (www.DrSpock.com).

Share This Post