Index / Bedrijf / De gemiddelde beloning voor een leger Private

Share This Post

Bedrijf

De gemiddelde beloning voor een leger Private

De mannen en vrouwen die in het Amerikaanse leger dienen beginnen als soldaten, van waaruit ze verder kan evolueren in rang en pay as aangeworven soldaat, of overgaan tot een officier spoor. In ieder geval, kan hun baan gevaarlijk zijn, omdat zij wor

AdvertisementDe mannen en vrouwen die in het Amerikaanse leger dienen beginnen als soldaten, van waaruit ze verder kan evolueren in rang en pay as aangeworven soldaat, of overgaan tot een officier spoor. In ieder geval, kan hun baan gevaarlijk zijn, omdat zij worden geconfronteerd vijandelijke strijders in de verdediging van hun land. De overheid compenseert deze toegewijde mensen met salarissen en bonussen die vaak toe te voegen aan de totale hoeveelheden groter dan vergelijkbare banen in het burgerleven.

Basic Pay

Basisloon geldt voor het leger soldaten die in actieve dienst en verschilt per rang en ervaring. Deze rang heeft drie kwaliteiten: private zonder insignia (E1), een eigen (E2) en een eigen eerste klasse (E3). Volgens militaire betalen tabellen effectief januari 2011, gedurende twee jaar of minder van de dienst, de E1 klasse krijgt $ 1.467 per maand, E2 verdient $ 1,644.90 en E3 ontvangt $ 1.729. Bij meer dan drie jaar van de dienst of hoger, de E2 klasse krijgt nog steeds $ 1,644.90 per maand en de E3 rang bereikt $ 1950. (De E1 klasse niet verder vliegen dan de eerste twee jaar.) Compensatie niet toeneemt dan deze nummers.

vergoedingen

Privates krijgen gratis kost en inwoning, zolang ze leven op een legerbasis. Degenen die liever off-base leven ontvangen vergoedingen om hun kosten te dekken. Bijvoorbeeld, de E1 en E2 cijfers te krijgen een maandelijkse huursubsidie ​​van $ 462 zonder persoon ten laste, en $ 615,90 met personen ten laste. Grade E3 vergoedingen draaien op $ 484,80 en $ 646,20. Eten vergoedingen betalen $ 325,04 per maand voor alle aangeworven militairen, met een toevoeging voor gezinnen die niet tot $ 1.100 per maand overschrijden. Degenen die zijn gescheiden van hun familie krijgen $ 250 per maand, en al ingelijfd soldaten krijgen een eenmalige standaard kleding toelage van $ 1,441.68 voor mannen en $ 1,673.18 voor vrouwen.

Speciale vaardigheden

Privates die banen die meer verantwoordelijkheid of meer vaardigheden met zich meebrengen uit te voeren krijgen speciale beloning. Bijvoorbeeld, degenen die piloten kunnen in aanmerking komen voor de vlucht te betalen, variërend van $ 150 tot $ 400 per maand, afhankelijk van ervaring. Degenen die aan zee plicht krijgt $ 70 tot $ 620 per maand, terwijl die in gebieden waar de leefomstandigheden zijn aanzienlijk lager dan de Amerikaanse voorwaarden ontvangen ontberingen plicht loon van $ 50 tot $ 150 per maand, afhankelijk van het gebied. Certificering dat is niet ouder dan 12 maanden in het lezen, spreken en begrijpen van een vreemde taal kan Garner tot $ 1.000 per maand voor actieve dienst soldaten. Deze informatie is vanaf 2011 op de website van Go Army.

bonussen

Alle aangeworven soldaten, waaronder soldaten kan eenmalige bonussen voor het kiezen van specifieke taken van het leger, de voltooiing van de opleiding of het aangaan van extra verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld, het aanwerven opnieuw in de dienst kan een combinatie van bonussen tot $ 40.000 te winnen. Degenen die krijgen college graden kunnen $ 2000 verdienen. Vaardigheden van het burgerlijke leven gebracht zoals X-ray of dierlijke gezondheidszorg specialiteiten kunt verdienen $ 5000, en die beroep doet in het leger Selected Reserve als Translator Aides voor specifieke Midden-Oosten talen kunnen bonussen van $ 35.000 ontvangen.

Share This Post