Index / Persoonlijke financiƫn / De fiscale gevolgen als ik Breng de titel naar mijn huis om mijn kinderen

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

De fiscale gevolgen als ik Breng de titel naar mijn huis om mijn kinderen

Een strategie voor het houden van uw huis uit nalatenschappen is om alle of een deel van het pand over te dragen aan uw kinderen, terwijl je nog leeft. Het proces zelf is eenvoudig; u hoeft alleen de juiste akte te ondertekenen. Dit kan echter eenvou

Advertisement

Een strategie voor het houden van uw huis uit nalatenschappen is om alle of een deel van het pand over te dragen aan uw kinderen, terwijl je nog leeft. Het proces zelf is eenvoudig; u hoeft alleen de juiste akte te ondertekenen. Dit kan echter eenvoudig de overdracht van een aantal onbedoelde fiscale gevolgen voor u en uw kinderen.

Onroerende voorheffing Vrijstelling

Als eigenaar van een huis, hebt u recht op een aantal onroerende voorheffing vrijstelling, met inbegrip van een hofstede vrijstelling, een hypotheek vrijstelling en, als je ouder bent dan 65 jaar, bepaalde schoolgaande belastingvrijstellingen. Het toevoegen van uw kinderen aan uw daad kan uiteindelijk uw recht om deze vrijstellingen te eisen.

schenkingsrechten

De overdracht van alle of een deel van uw huis aan uw kinderen telt als een geschenk in de ogen van de Internal Revenue Service. Als de waarde van het aandeel van elk kind in het pand is meer dan $ 13.000 - de jaarlijkse gift belastingvrijstelling, vanaf 2011 - moet u een geschenk aangifte rapportage elke overdracht indienen. Je zou niet verschuldigd schenkingsrecht, maar de overdracht zal in mindering gebracht op uw leven gift belastingvrijstelling, die, vanaf 2011, is $ 5 miljoen.

Meerwaarden Uitsluiting

Wanneer u een huis waarin u hebt geleefd voor twee van de afgelopen vijf jaar te verkopen, bent u niet belast op de eerste $ 250.000 in de winst als u alleenstaand bent of $ 500.000 als je getrouwd bent. Als u alle of een deel van uw huis over te dragen aan uw kinderen en ze verkopen het pand, zonder te voldoen aan de bezetting eisen, verliezen ze de uitsluiting en kon uiteindelijk als gevolg aanzienlijke vermogenswinstbelasting.

Basis

Wanneer u een huis te verkopen, wordt u belast op het verschil tussen de accommodatie verkoopprijs en uw basis, die over het algemeen wat je betaald voor het pand. Overdracht van uw huis om uw kinderen, terwijl je leeft betekent dat ze erven uw oorspronkelijke basis in het pand - over het algemeen te vertalen naar een grotere fiscale factuur wanneer ze uiteindelijk de verkoop van de woning. Als u uw huis te verlaten om uw kinderen in uw testament, maar krijgen ze een "opgevoerd" basis - basis van uw kinderen is de waarde van de woning als u komt te overlijden. Op grond van deze regeling, wanneer ze vervolgens verkopen het huis, het aanslagbiljet zal aanzienlijk lager zijn.

overwegingen

Het overbrengen van de titel van uw huis naar uw kinderen kunnen nontax gevolgen hebben. Het kan interfereren met u in aanmerking komt voor Medicaid, en hoeft u niet langer de controle over beslissingen om te verkopen of te herfinancieren het pand. Neem contact op met een advocaat voordat u akte van uw woning aan uw kinderen.

Share This Post