Index / Careers & Work / De elektrolytische Silver raffinageproces

Share This Post

Careers & Work

De elektrolytische Silver raffinageproces

Elektrolyse is er een waarin een ion, in de vorm van een oplossing of een gesmolten zout, voltooit een elektrisch circuit tussen een elektrode en een ander. De twee elektroden een kathode en een anode, die respectievelijk negatief en positief geladen

AdvertisementElektrolyse is er een waarin een ion, in de vorm van een oplossing of een gesmolten zout, voltooit een elektrisch circuit tussen een elektrode en een ander. De twee elektroden een kathode en een anode, die respectievelijk negatief en positief geladen zijn, genoemd. De elektroden attract tegengesteld geladen ionen, waardoor een kathode trekt positieve ionen terwijl een anode trekt negatieve ionen. Dit proces is cirkelvormig en continu, en het is een proces dat helpt verfijnen zilver.

Het halen van metaal uit een Ore

Het eerste deel van zilver elektrolyse extraheren van het zilver uit een erts. Na het graven van een erts van de aarde, een plantenextracten het metaal door middel van een proces genaamd beursgang scheiding. Erts in een installatie in meerdere cellen gebracht en een chemische oplossing die alkyl xanthaten giet in de cel. Deze oplossing helpt splitsen het sulfide component van het erts en drijven naar de top van de vloeibare oplossing. Het zilver is echter niet volledig gescheiden bij dit punt. Het sulfide component zilver sulfide en moeten verder worden behandeld.

Metallurgie

Het sulfide concentraties die resulteren uit de flotatie scheidingsproces moet verder worden behandeld door een proces genaamd polymetallurgy. Dit is een vorm van smelten, waardoor een metaalsulfide wordt behandeld tot zeer hoge temperaturen. Tijdens dit proces, het sulfide oxideert, produceren zwaveldioxide. Dit laat ook achter gesmolten metallic zilver. In een plant, deze zwaveldioxide gevaarlijk, zodat het gas wordt opgevangen en omgezet in de zuurvorm.

elektrolytische

Een manier die planten die metallurgie extract bepaalde metalen gebruiken is het fundamentele proces van elektrolyse. Ze gebruiken zowel een kathode en een anode om een ​​pad voor een gelijkstroom doorlaat. Wat in dit proces is dat zilver deposito's worden op de kathode. Dit proces wordt vaak gebruikt en van een grotere omvang werking in plant. Dit maakt meer metalen kunnen worden geëxtraheerd in een keer.

elektrolytische

Een andere werkwijze omvat het raffinageproces elektrolyse opnieuw. Elektrolytische omvat die een metaal en te lossen aan de anode einde van een cel. Het opgeloste metaal wordt vervolgens opnieuw afgezet op de kathode. Dit is een zeer gunstig proces, omdat het zilver wordt zuiverder en voorkomt dat verontreinigingen taggen mee. Met zilver, in plaats van grote hoeveelheden omvormproces op cellen, takken zilver vorm en kan gemakkelijk worden geoogst, omdat ze niet een zeer sterke binding aan het oppervlak van de cel.

Share This Post