Index / wettelijk / De eisen voor Adverse bezit in de staat Mississippi

Share This Post

wettelijk

De eisen voor Adverse bezit in de staat Mississippi

In Mississippi, zoals in de meeste staten, kunt u over land en verbeterde eigenschap die niet alleen behoort tot u en uiteindelijk de juridische eigenaar van het bezetten van het te nemen. Elke staat heeft iets andere eisen aan de nadelige bezit kan

Advertisement

In Mississippi, zoals in de meeste staten, kunt u over land en verbeterde eigenschap die niet alleen behoort tot u en uiteindelijk de juridische eigenaar van het bezetten van het te nemen. Elke staat heeft iets andere eisen aan de nadelige bezit kan worden bereikt.

Time Requirement

Volgens Mississippi Rechter Larry Primeaux, met inachtneming van een 2012 besluit, de eerste essentiële eis in die staat, zoals uiteengezet in Miss. Code Ann. §§ 15-1-7, 15-1-13 is voor 10 jaar van voortdurende bezetting. Dit betekent niet dat de bezetter nooit het pand kunnen verlaten. In de praktijk doorgaans volstaat de bezetter de behandeling van de eigenschap alsof het zijn eigen, frequenterend vaak openlijk.

Verband met de voortdurende eis bezetting dat exclusief moeten zijn. Volgens Judge Primeaux, heeft exclusieve bezit niet zeggen dat niemand anders op het terrein kunnen komen, maar dat de behandeling van de woning geeft aan dat u denkt dat u hebt het recht om het gebruik ervan, dat hoger is dan die van het grote publiek.

Claim van Right

Ongunstige het bezit moet zijn in het kader van een vordering van recht. Als je haar toestemming op het land aan te gaan vragen aan de vermeende eigenaar, is uw bezit beroofd van haar vordering van het recht. Als je gewoon het land te bezetten en beweren dat als je eigen, uw actie ondersteunt uw claim van het recht.

vijandige actie

De actie moet vijandig te komen voor het statuut van ongunstige bezit zijn. Opzettelijke overtreding is uiteraard vijandig. Volgens de statuten, echter, zelfs onwetende bezit kunnen worden vijandig beschouwd. Als waar u denkt dat de grens ligt tussen uw woning en uw buurman is eigenlijk verschillende voeten op hun land en u uw afrastering bouwen op hun eigendom als gevolg van dit misverstand, dat in aanmerking komt als 'vijandig'.

Andere vereisten

Het bezit van de overtreder moet reëel zijn. Werkelijke overtreding is fysieke overtreding; Het is niet genoeg om een ​​schriftelijke claim te maken. U kunt de realiteit van het bezit te bevestigen door te leven op het terrein of te verbeteren.

Het bezit moet ook open, berucht en zichtbaar zijn. Het moet duidelijk zijn voor iedereen die op zoek op het onroerend goed dat je het bent bezet zijn. Een overtreder, bijvoorbeeld, die een woning diep in een bosrijke pand is gebouwd, niet in slaagt om open en beruchte bezit vast te stellen. Een grot met de ingang verborgen door struiken niet zichtbaar te zijn.

Share This Post