Index / Gezondheid / De effecten van MSM oogdruppels op de Retina

Share This Post

Gezondheid

De effecten van MSM oogdruppels op de Retina

Methylsulfonylmethane (MSM) is een natuurlijk voorkomende zwavel in het lichaam. MSM wordt gebruikt in vele toepassingen healing, waarvan één van een verscheidenheid aan problemen in de ogen te behandelen. MSM is een effectieve healer vanwege zijn ve

Advertisement

Methylsulfonylmethane (MSM) is een natuurlijk voorkomende zwavel in het lichaam. MSM wordt gebruikt in vele toepassingen healing, waarvan één van een verscheidenheid aan problemen in de ogen te behandelen.

MSM is een effectieve healer vanwege zijn vermogen om membraanbarrières steken in het menselijk lichaam. Omdat het netvlies ligt aan de achterzijde van de oogkas, kunnen de penetrerende effect van MSM kritisch zijn voor behandeling.

Naarmate we ouder worden, de ogen - net als de huid - harder en minder veerkrachtig groeien. MSM kan verzachten de leerachtige membranen van het oog, waardoor voedingsstoffen gemakkelijker passeren waar ze nodig zijn.

Zwakte en ontsteking in de retina weergegeven als staar en glaucoom. MSM daalt verwijder het afval deeltje opbouw van cataract en vermindering van de inwendige oogdruk van glaucoom.

Andere algemene voordelen voor het oog van MSM druppels worden verbeterd visie, spierspanning, rode vlekken en beschadigde bloedvaten. Ook is gemeld drijvers verwijderen.

Stanly Jacob, MD, van de Oregon Health Sciences University in Portland, zegt meer dan 11.000 artikelen zijn ter ondersteuning van de MSM medisch gebruik geschreven over de hele wereld. Honderden studies later, is er nog geen bewijs dat MSM ooit een vernietigende invloed op het netvlies heeft.

Terwijl anekdotisch bewijs is monumentaal meeste artsen wijzen op het ontbreken van betrouwbare wetenschappelijke studies het heilzame talloze claims MSM ondersteunen.

Share This Post