Index / Cars / De dichtheid van Lube Oil

Share This Post

Cars

De dichtheid van Lube Oil

Smeerolie heeft toepassingen in het dagelijkse aspecten van het leven, van het helpen lopen onze auto's aan het houden van allerlei andere machines lopen, zoals de landbouw, industriële machines en drukpersen. Definitie van Density U berekent de dich

AdvertisementSmeerolie heeft toepassingen in het dagelijkse aspecten van het leven, van het helpen lopen onze auto's aan het houden van allerlei andere machines lopen, zoals de landbouw, industriële machines en drukpersen.

Definitie van Density

U berekent de dichtheid van een vloeistof door het bepalen hoeveel gewicht neemt een zekere ruimte, bijvoorbeeld de hoeveelheid pounds per kubieke voet of kilogram per kubieke meter.

Dichtheid van smeerolie in Metric

Volgens de Dunwell groep, hun smeerolieproducten een gemiddelde dichtheid van ongeveer 0,88 kg per liter of 880 kilogram per kubieke meter. Volgens de Separation Equipment Company van Tampa, Fla., De maximaal toelaatbare dichtheid van smeerolie is 991 kilogram per kubieke meter.

Conversie naar pond per kubieke voet

880 kg is gelijk aan 1940 pond. Een kubieke meter is gelijk aan 35,3 kubieke voet. Daarom is de omzetting van 880 kilogram per kubieke meter levert een maat van 54,95 pond per kubieke voet (1940 pounds gedeeld door 35,3 kubieke voet).

Share This Post