Index / Huis / De dichtheid van een Memory Foam Mattress Topper

Share This Post

Huis

De dichtheid van een Memory Foam Mattress Topper

Een traagschuim matras topper toegevoegd aan uw bestaande matras laat u genieten van slapen op de populaire memory foam oppervlak zonder beschietingen uit een fortuin voor een geheel nieuwe matras. Geschiedenis Een NASA-project in de jaren 1970 beval

AdvertisementEen traagschuim matras topper toegevoegd aan uw bestaande matras laat u genieten van slapen op de populaire memory foam oppervlak zonder beschietingen uit een fortuin voor een geheel nieuwe matras.

Geschiedenis

Een NASA-project in de jaren 1970 bevallen van memory foam. In de jaren 1990, het materiaal begon die op ziekenhuisbedden doorligwonden verlichten en later ging de consumentenmarkt. Fabrikanten eerst gemaakt memory foam matras toppers, en vervolgens geproduceerd memory foam matrassen ook.

Kenmerken

De dichtheid van een memory foam matras topper geeft de hoeveelheid materiaal in het product en het gewicht van het product per kubieke voet. Als bijvoorbeeld een kubus meten 1 voet aan weerszijden van een bovenmatras werden gesneden met een 5 lb dichtheid, de kubus zou 5 pond wegen.

Lage dichtheid

Goedkope memory foam matras toppers die lage dichtheden van minder dan 3 pond te hebben. per kubieke voet de neiging minder duurzaam en minder comfortabel zijn door hen hebben minder steun. Deze producten kunnen kwaliteit van de slaap te verminderen wanneer ze doorbuigen en een hangmat effect.

medium Density

Het medium range dichtheid voor een memory foam matras topper is 3-4 pond. per kubieke voet. Deze producten, wanneer geproduceerd door betrouwbare fabrikanten, lang duren en hebben de neiging van de juiste stevigheid te zijn.

Hoge dichtheid

Memory foam producten met een hoge dichtheid van 5 pond. of hoger, terwijl meestal aangeboden door de toonaangevende merken, misschien het gevoel stijf en ongemakkelijk. Deze producten ook duurder zijn omdat meer materialen gaan in de producten.

overwegingen

Density alleen kan niet nauwkeurig aangeven van de kwaliteit van een memory foam matras topper. Afhankelijk van de fabrikant, kan traagschuim dezelfde dichtheid verschillende stevigheid en duurzaamheid hebben.

Share This Post