Index / Sport en fitness / De dichtheid van Diesel Oil

Share This Post

Sport en fitness

De dichtheid van Diesel Oil

Of het nu voor uw auto, uw boot of ander voertuig, de dichtheid van diesel is niet gebaseerd op hoe langzaam het giet. Stromingsweerstand bekend als viscositeit, dichtheid niet. De dichtheid is het gewicht van een bepaalde standaard hoeveelheid van d

AdvertisementOf het nu voor uw auto, uw boot of ander voertuig, de dichtheid van diesel is niet gebaseerd op hoe langzaam het giet. Stromingsweerstand bekend als viscositeit, dichtheid niet. De dichtheid is het gewicht van een bepaalde standaard hoeveelheid van de brandstof, of het nu een kubieke inch, een kubieke voet of kubieke yard. Als een kubieke voet van Number 1 diesel weegt 54,6 pond, de dichtheid is 54,6 pond per kubieke voet.

Drie Rangen van Diesel Fuel.

Nummer 1 en nummer 2 diesel zijn de verkochte brandstoffen door het benzinestation waar u uw diesel-aangedreven auto te vullen. Ze zijn ook de gebruikte brandstof in pleziervaartuigen en kleine commerciƫle schepen, zoals offshore support schepen of de trawlers commerciƫle vissers gebruiken. De zwaarste dieselbrandstof, genoemd bunkerolie, wordt gebruikt om grote schepen te drijven. Nummer 2 brandstof is iets zwaarder dan nummer 1 diesel, op 57,4 pond per kubieke voet. Bunker gebruikte brandstof aan boord van grote schepen heeft een dichtheid van 61,87 pond per kubieke voet.

Share This Post