Index / Bedrijf / De Code of Ethics in a Small Retail Business

Share This Post

Bedrijf

De Code of Ethics in a Small Retail Business

Een ethische code is een set van richtlijnen uitgevoerd door een bedrijf om aanvaardbaar gedrag van haar medewerkers te schetsen. Gebruik van een ethische code in een kleine retail business zorgt voor een professionele standaard binnen een bedrijf. D

Advertisement

Een ethische code is een set van richtlijnen uitgevoerd door een bedrijf om aanvaardbaar gedrag van haar medewerkers te schetsen. Gebruik van een ethische code in een kleine retail business zorgt voor een professionele standaard binnen een bedrijf.

Doel

Het doel van de ethische code is het bedrijf het beleid met betrekking tot het gedrag te definiƫren en het gedrag van de werknemers van het bedrijf. Het gebruik van een deontologische code bevordert ook de hoge normen van de praktijk binnen een handelszaak.

Inhoud

De deontologische code bevat meestal tekst die duidelijk aan de integriteit van het bedrijf. Woorden als: eerlijkheid, respect, eerlijkheid, integriteit en eer worden gebruikt om het gewenste gedrag van de werknemers van het bedrijf te beschrijven. Informatie over de manier waarop de klerken, managers en andere werknemers zijn om te gaan met elkaar en zakelijke opdrachtgevers is ook opgenomen in de deontologische code ook.

Formaat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opmaken van het maken van een ethische code. Deze variƫren van een simpele mission statement formaat dat de intenties bevestigt een sterke morele code te handhaven in het bedrijf en hebben respect voor de klanten en collega's naar een formaat structuur die een genummerde lijst van richtlijnen die onderwerpen dekken, zoals doel en de doelstellingen van het bedrijf, correcte behandeling van klanten en collega's en hoe grieven worden behandeld.

Share This Post