Index / Bruiloften / De betekenis van Wedding Bands

Share This Post

Bruiloften

De betekenis van Wedding Bands

Trouwringen betekenen het echtpaar de volmaakte eenheid en eeuwig eenheid. Zoals het echtpaar belooft hun liefde voor elkaar, de banden of ringen dienen om deze geloften af ​​te dichten en fungeren als een eeuwige herinnering aan hun inzet voor elkaa

AdvertisementTrouwringen betekenen het echtpaar de volmaakte eenheid en eeuwig eenheid. Zoals het echtpaar belooft hun liefde voor elkaar, de banden of ringen dienen om deze geloften af ​​te dichten en fungeren als een eeuwige herinnering aan hun inzet voor elkaar "tot de dood ons scheidt." Tegenwoordig worden trouwringen gemaakt van verschillende materialen en ontwerpen die specifiek zijn voor het paar smaak, stijl en voorkeur, maar de betekenis blijft hetzelfde.

Betekenis

Trouwringen betekenen een aantal belangrijke elementen in het leven van een paar: eeuwige liefde, toewijding, betrokkenheid, trouw, eer en respect en de band van eenheid. Het vormt een juridisch bindende overeenkomst tussen man en vrouw, als de vrouw ondergeschikt aan haar man wordt, en de man zweert om zijn vrouw te beschermen.

Origins

Het gebruik van trouwringen dateren uit de prehistorie, toen holbewoners vastgebonden koorden aan de vingers van hun partner om de binding van hun geest te symboliseren. Vroege Egyptenaren, aan de andere kant, gevormd Hemps en riet in cirkelvormige bands om hun onsterfelijke en eeuwige liefde te betekenen. In koloniale tijden, echter, de Amerikanen werden verboden enige vorm van sieraden te dragen vanwege zijn geacht oppervlakkigheid en morele waardeloosheid. Dus bruidegoms gebruikt om vingerhoeden om hun bruiden te geven als een meer praktische teken van hun liefde en een leven van eeuwige vereniging verpanden. Na het huwelijk hoewel vrouwen meestal verwijderd onder hun "huwelijk vingerhoed" en dus een soort ring gevormd.

symboliek

ronde vorm van de bruiloft band - met geen begin en geen einde - symboliseert eeuwige vereniging en eindeloze liefde, een belofte die niet kan worden gebroken. De ronde vorm wordt ook in verband gebracht met de zon en de aarde, hun heelheid en perfectie die delen van het echtpaar in vrede en tevredenheid. De bands zijn traditioneel gemaakt van metaal, als een symbool van kracht in de huwelijksband.

De ringvinger

Het dragen van de trouwring op de vierde vinger van de linkerhand is een gewoonte voor rekening van een geloof dat het bloed van een slagader op die bepaalde vinger vloeit rechtstreeks naar het hart. Vandaar dat paren plaatst elkaars ringen op de "ringvinger," de ware liefde die voortkomt uit en vloeit direct terug naar het hart te symboliseren.

Gravure

De ringen zijn meestal gegraveerd met ofwel de bruid en bruidegom namen (evenals de huwelijksdatum) of een kort vers of een zin als een belofte van engagement. Sommige paren kiezen om de boodschap geheim tot de trouwdag te houden toen ze de ring aan de hand van hun echtgenoot te plaatsen, om hen te verrassen met hun geloften van liefde.

Share This Post