Index / wettelijk / De betekenis van "vrijgestelde" in Belastingen op een W2

Share This Post

wettelijk

De betekenis van "vrijgestelde" in Belastingen op een W2

Belastingvrijstellingen onder Internal Revenue Service regels verwijzen naar iets dat niet belastbaar. Op een formulier W-2, "vrijgesteld" kan verwijzen naar het loon of salaris van de belastingbetaler. Identificatie Wanneer een nieuwe medewerke

AdvertisementBelastingvrijstellingen onder Internal Revenue Service regels verwijzen naar iets dat niet belastbaar. Op een formulier W-2, "vrijgesteld" kan verwijzen naar het loon of salaris van de belastingbetaler.

Identificatie

Wanneer een nieuwe medewerker vult een formulier W-4, moet de werkgever de benodigde informatie om de juiste hoeveelheid van de belastingen in te houden en vul formulier W-2 aan het einde van het jaar.

Betekenis

Als de inkomsten van een belastingplichtige zijn ongeveer gelijk van het ene jaar op het andere en de belastingbetaler geen belasting te betalen in een vorig jaar, dan kan hij ervoor kiezen om vrijstelling claimen op de W-4. Hij gaat ervan uit dat hij zal niet worden verplicht om belasting te betalen ofwel in het lopende jaar.

Functie

Het formulier W-4, door de werkgever ingehouden Gegevens wat in te houden. Hoewel een individu kan worden "vrijgesteld van federale belastingen," Sociale Zekerheid en Medicare belastingen moet nog worden ingehouden en betaald aan de juiste instanties.

overwegingen

Onder IRS statuten, een vordering van vrijstelling "geldt slechts voor één kalenderjaar." Daarom moet er een nieuwe W-4 onmiddellijk na het begin van elk jaar. Anders wordt de werkgever opdracht van de IRS in te houden tegen het hoogste tarief.

Share This Post