Index / Tuin / De betekenis van de verschillende gekleurde rozen

Share This Post

Tuin

De betekenis van de verschillende gekleurde rozen

Als je gewoon kreeg een aantal rozen, en u wilt weten precies wat ze symboliseren, of u op zoek bent naar de juiste roos te geven dat speciaal iemand om precies te zeggen hoe je je voelt, dan moet je eerst weten wat de betekenis achter de verschillen

Advertisement

Als je gewoon kreeg een aantal rozen, en u wilt weten precies wat ze symboliseren, of u op zoek bent naar de juiste roos te geven dat speciaal iemand om precies te zeggen hoe je je voelt, dan moet je eerst weten wat de betekenis achter de verschillende gekleurde rozen. Elke kleur betekent iets anders, en zelfs kleine variaties in de tint kan een bericht te veranderen.

Rode rozen kan verschillende betekenissen hebben, maar de sterkste en meest voorkomende betekenis achter een rode roos is liefde. Ze kunnen romantische liefde en oprechte liefde betekenen, en een enkele rode roos kan gewoon betekenen "Ik hou van je." Door het geven van rode rozen, kan het ook betekenen felicitaties, of de rozen kan een compliment van schoonheid, moed en passie. Een enkele rode rosebud is het symbool van zuiverheid en schoonheid. U kunt ook kijken naar hoe open de rosebuds zijn. Als de rozen zijn nog steeds dicht bij vorm knop, kunnen ze een nieuwe en opkomende liefde symboliseren, terwijl als ze volledig open kunnen ze een sterke, eeuwige liefde symboliseren.

Gele rozen worden vaker een geschenk tussen twee zeer goede vrienden. Ze staan ​​symbool voor vreugde, blijdschap, vreugde en vriendschap. Gele rozen kan ook betekenen dat de gever belooft een nieuw begin, gastvrije iemand terug of vragen om te onthouden. Als gele rozen worden gegeven met rode rozen, dan kunt u ofwel halen betekenis van elk van hen afzonderlijk, of ze kunnen gelukkig gevoelens symboliseren. Ook een gele roos met rode tips betekent dat de roos gever wordt verliefd.

Witte rozen zijn doorgaans geassocieerd met bruiloften. Witte rozen kan symboliseren onschuld, zuiverheid, jeugdigheid, eerbied en nederigheid. Als er witte rozen worden gegeven met rode rozen, dan weer, kan je ofwel uittreksel betekenis van elk van hen afzonderlijk, of ze kunnen de eenheid tussen de gever en de ontvanger te symboliseren.

De betekenis van roze rozen kan veranderen afhankelijk van de schaduw van roze. Als het een donker roze roos, dan is het een manier om te zeggen dank je wel. De donkere roze roos symboliseert waardering of dankbaarheid, die ook door het geven van perzik rozen kan worden uitgedrukt. Als het een licht roze roos, aan de andere kant, het symboliseert zachtmoedigheid, sympathie, bewondering of geluk. In sommige situaties kan roze rozen ook betekenen "geloof me alsjeblieft."

Een oranje of koraal nam zowel symboliseren verlangen. Oranje rozen kan ook betekenen dat de gever is enthousiast over iets of gefascineerd door de ontvanger. Oranje rozen kan ook worden gegeven aan iemand feliciteren met een geweldige prestatie in hun leven, zoals een promotie of het afstuderen. Deze rozen zijn zeer geschikt voor een feest.

Paarse rozen kan worden gegeven om liefde op het eerste gezicht, of laat de persoon weten dat ze zijn betoverend. Paarse rozen kan ook worden gegeven aan de eeuwige liefde symboliseren. Typisch hoe lichter de schaduw van paars, de nieuwere de liefde is. Donkerder paarse rozen worden vaak gegeven voor high-nummer jubilea, intieme persoonlijke situaties, of als een gedenkteken voor een echtgenoot die onlangs is overleden.

Share This Post