Index / Bedrijf / De beste vragen stellen in een interview met een CEO

Share This Post

Bedrijf

De beste vragen stellen in een interview met een CEO

Wanneer een kandidaat is het aanvragen van een positie met een bedrijf, zal hij vaak worden verplicht om te zitten voor een of meerdere gesprekken met het management van het bedrijf. In veel gevallen zal de kandidaat worden geïnterviewd door het bedr

AdvertisementWanneer een kandidaat is het aanvragen van een positie met een bedrijf, zal hij vaak worden verplicht om te zitten voor een of meerdere gesprekken met het management van het bedrijf. In veel gevallen zal de kandidaat worden geïnterviewd door het bedrijf chief executive officer zelf. Naast het feit dat gestelde vragen door de CEO, kan de kandidaat worden uitgenodigd om het bedrijf te vragen het hoofd een aantal van zijn eigen vragen. De kandidaat moet deze gelegenheid gebruik om zijn kennis van en nieuwsgierigheid over het bedrijf aantonen.

What Do You Want een persoon in deze positie te bereiken?

Deze vraag geeft de CEO dat de kandidaat, nog voordat wordt gehuurd, is na te denken over wat hij in de positie kan bereiken. Het toont ook aan dat de kandidaat is nieuwsgierig naar de organisatie van het bedrijf. Toen de CEO antwoordt, moet de kandidaat dan proberen om specifieke redenen noemen waarom hij is goed gekwalificeerd om aan deze eisen, zoals eerdere werkervaring, academische opleiding en zijn eigen set van professionele en persoonlijke vaardigheden te voldoen.

How Do You See Dit Company Veranderen?

Een kandidaat moet ook proberen aan te tonen dat hij is nieuwsgierig naar niet alleen de positie die hij hoopt te ontvangen, maar het bedrijf als geheel. Dit suggereert dat de kandidaat is geïnteresseerd in een verblijf bij het bedrijf voor de lange termijn en dat hij is een teamspeler. Dit zal ook de kandidaat geven een beter idee van wat voor soort bedrijf dat hij overweegt mee - een die is stabiel en bezadigd of dynamisch en avontuurlijk.

In welke richting is de industrie verplaatsen?

Naast vragen over het bedrijf, moet de kandidaat de CEO vragen over mogelijke veranderingen in de industrie vragen. Dit suggereert de kandidaat aandacht voor het grotere geheel en kan het bedrijf situeren in een bredere context. Als de kandidaat in staat is om onderzoek te doen in de industrie voor het interview, kan deze vraag ook leiden tot een gedachtewisseling met de CEO, een die het mogelijk maakt de kandidaat zijn eigen kennis te pronken.

Wat Zorgen Hebt u over mij als kandidaat?

Niet alleen heeft deze vraag blijkt dat de kandidaat is niet bang voor het ontvangen van kritiek, maar het stelt hem in staat om eventuele vragen van de CEO heeft over hem inhuren direct aan te pakken. Indien de kandidaat heeft geen misvattingen over de kandidaat, kan de kandidaat nader toelicht. Of als de CEO wijst op een bepaalde zwakte in de achtergrond van de kandidaat, kan hij proberen om manieren waarop zijn andere kwalificaties opwegen tegen dit nadeel te sommen.

Share This Post