Index / Eten drinken / De beste voedingsmiddelen te eten voordat een Test

Share This Post

Eten drinken

De beste voedingsmiddelen te eten voordat een Test

De beste voedingsmiddelen te eten voor een test zijn patiënten met complexe koolhydraten. Waarom complexe koolhydraten? Deze langer duren voordat het lichaam af te breken in suiker, waardoor het lichaam met de mogelijkheid om ze te gebruiken als cont

Advertisement

De beste voedingsmiddelen te eten voor een test zijn patiënten met complexe koolhydraten. Waarom complexe koolhydraten? Deze langer duren voordat het lichaam af te breken in suiker, waardoor het lichaam met de mogelijkheid om ze te gebruiken als continue energie. Enkele goede voedingsmiddelen met complexe koolhydraten zijn onder andere zuivelproducten, peulvruchten en noten. Als uw bloedsuikerspiegel of energie niveaus zijn op en neer, kan dit leiden tot onoplettendheid, rusteloosheid en vermoeidheid tijdens het niveau energieniveaus kunt u helderder denken en onderhouden van de aandacht die nodig zijn om een ​​test te voltooien. Voedingsmiddelen rijk aan vezels en eiwitten hebben ook aangetoond dat hersenenmacht helpen.

Een schotel van roerei misschien het beste ontbijt voor de grote test. Eieren zitten vol voedingsstoffen, waaronder eiwitten en B-vitamines, waaronder choline en noodzakelijk hersenfunctie. Choline is een hoofddeel van vet bevattende moleculen, die in de hersenen heeft veel van, en het helpt uw ​​celmembranen functioneren, maakt ze sterk en helpt zenuwen communiceren met spieren. Voeg wat bladgroenten en fruit aan de zijkant om voedingsstoffen voor de hersenfunctie te maximaliseren.

Om de bloedsuikerspiegel op peil te houden gedurende de dag, havermout - gemaakt van geroosterde haver - is vol van voedingsstoffen, waaronder mangaan en selenium, die van vitaal belang voor de gezondheid van de hersenen zijn. Haver is rijk aan vezels; in feite, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), een kopje van haver kan u voorzien van bijna 20% van uw dagelijkse behoefte. Eén voedingsvezels hoog in een kom havermout heet beta-glucan, die goed werkt om de bloedsuikerspiegel te reguleren en helpt om de niveaus te stabiliseren in uw hele dag.

Als lid van de familie peulvruchten, pinda's bevatten veel voedingsstoffen essentieel voor een gezonde hersenfunctie. Pinda's zijn rijk aan eiwitten, die ongeveer 20% van je dagelijkse aanbevolen waarde, volgens USDA richtlijnen. Pinda's zijn een goede bron van vitamine B niacine, die helpt om een ​​lage bloedsuikerspiegel die nodig is om stabiele energie op peil te houden. Met deze gezonde hersenen voordelen, kunt u genieten van uw pindakaas en jam sandwich alvorens die zwaar op de proef.

Share This Post