Index / Tuin / De beste tijd voor het planten van rozen in Tennessee

Share This Post

Tuin

De beste tijd voor het planten van rozen in Tennessee

Volgens de Ohio State University, kunnen tuinders rozen op elk moment van het vroege voorjaar planten tot begin van de herfst en toch goede resultaten te krijgen. Echter, de werkelijke planten tijden de neiging om verschillen van regio tot regio. Wet

AdvertisementVolgens de Ohio State University, kunnen tuinders rozen op elk moment van het vroege voorjaar planten tot begin van de herfst en toch goede resultaten te krijgen. Echter, de werkelijke planten tijden de neiging om verschillen van regio tot regio. Weten wanneer te planten kunnen helpen Tennessee tuinders produceren mooie, gezonde rozenstruiken.

vroege Planting

OSU beveelt vroege planten, van de lente tot de vroege zomer, dan laat het planten, met name in gebieden met koude winters. Het planten in het voorjaar helpt rozen sterk wortelstelsel op te zetten voor de winter. Rozen geplant in de zomer of later mogelijk niet in staat om een ​​goede wortel netwerk op te bouwen, en kunnen lijden bij koud weer.

Fall Planting

Warmere gebieden van Tennessee zorgen voor de late zomer en herfst steeg het planten, omdat de winters zijn er minder hard. Zuidelijke delen van de staat liggen in zone 7a, die als warme zone, en geschikt voor het planten vallen. Vermijd het planten van China, Noisette en Tea rozen na midzomer in deze zone. Andere rozensoorten moeten goed doen.

taaiheid

Rozen kan delicate lijken, maar ze zijn eigenlijk kan weerstaan ​​milde winterweer. Val geplant rozen kunnen een lichte vorst doorstaan ​​zonder hun bloemen te verliezen, en bladeren kan blijven bestaan ​​door meerdere harde vorst. Volgens de Universiteit van Illinois website, sommige soorten, zoals de oude tuin rozen, het beter doen in de kou dan andere, zoals hybride thee rozen.

Share This Post