Index / Tuin / De beste tijd om Hibiscus planten snoeien

Share This Post

Tuin

De beste tijd om Hibiscus planten snoeien

De hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis), een groenblijvende struik, kan groeien tot de hoogte van maximaal 20 voet, afhankelijk van het ras. Een tropische struik, is het niet goed vorst verdragen. De fabriek produceert 6-inch trompet-vormige bloemen in

AdvertisementDe hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis), een groenblijvende struik, kan groeien tot de hoogte van maximaal 20 voet, afhankelijk van het ras. Een tropische struik, is het niet goed vorst verdragen. De fabriek produceert 6-inch trompet-vormige bloemen in een brede waaier van kleuren.

zorgbehoefte

De hibiscus bloeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 9 tot 10. De plant is een zeer productief teler en vereist regelmatig snoeien om te helpen handhaven van de grootte, vorm en algemene uiterlijk. Als de struik adequate snoeien niet ontvangt, kan het langbenige geworden.

Snoeien Time Frame

Snoei de hibiscus struik licht elk moment van het jaar in tropische locaties. Als de struik lijdt vorstschade of bevriest, zal de dode zones snoeien. Zwaar snoeien van de plant dient plaats te vinden van februari tot maart.

overwegingen

Overweeg knijpen weer nieuwe groei in het voorjaar om de plant aan te moedigen om bushier geworden. Knijpen zal ook de struik in staat stellen om meer bloemen te produceren.

Share This Post