Index / Tuin / De beste tijd om een ​​Pear Tree Snoei

Share This Post

Tuin

De beste tijd om een ​​Pear Tree Snoei

Populaire perenbomen zoals de Bartlett en Bosc worden vaak geteeld in de eigen tuin voor hun heerlijke smaak. Hun prachtige, lente-bloeiende bloemen ontstaan ​​in overvloed in het vroege voorjaar en worden gevolgd door de vrucht. Geteeld voor hun vru

AdvertisementPopulaire perenbomen zoals de Bartlett en Bosc worden vaak geteeld in de eigen tuin voor hun heerlijke smaak. Hun prachtige, lente-bloeiende bloemen ontstaan ​​in overvloed in het vroege voorjaar en worden gevolgd door de vrucht. Geteeld voor hun vruchten oogst, ze maken ook een mooie sier specimen boom. Zorg voor een regelmatig snoeien plan om de boom niet overwoekerd worden en de plant blijven kijken netjes te garanderen.

aanplant

Perenbomen tolereren een breed scala van de bodem variëteiten, maar tolereren geen slecht doorlatende grond. Ze vereisen de volle zon en zandgronden te gedijen. Plant de perenboom in het vroege voorjaar en voor nieuwe groei begint te zorgen voor een succesvolle vestiging.

snoeien

Snoei de perenboom in latere winter, voordat de nieuwe groei begint. Begin met het snoeien van de jonge boom zijn vorm te beheersen en de ontwikkeling van evenwichtige en sterke takken. Uitdunnen perenbomen in de zomer en verwijder alle sukkels die groeien van de voet van de boom.

Bevruchting

Bevruchten jonge perenbomen met een evenwichtige tuin meststof, zoals 10-10-10. Elk voorjaar, gelden de meststof in een 2-foot cirkel rond elke boom om kunstmest brandwonden te voorkomen. Als u een plaag probleem vermoedt, gebruik weinig tot geen kunstmest, totdat het probleem is opgelost.

Share This Post