Index / Tuin / De beste tijd om een ​​nieuwe boom te planten

Share This Post

Tuin

De beste tijd om een ​​nieuwe boom te planten

Plant een nieuwe boom met succes in de vroege lente of herfst voor de beste resultaten, zoals voorgesteld door de Universiteit van Missouri Extension. Bomen kunnen niet worden geplant in de winter op veel plaatsen als gevolg van bevroren grond. Zomer

AdvertisementPlant een nieuwe boom met succes in de vroege lente of herfst voor de beste resultaten, zoals voorgesteld door de Universiteit van Missouri Extension. Bomen kunnen niet worden geplant in de winter op veel plaatsen als gevolg van bevroren grond. Zomer blijkt het moeilijk voor het planten van bomen als goed, met hoge temperaturen die de pas geplante boom te benadrukken.

Lente

Je moet planten blote wortel bomen in de winter of de vroege zomer, wanneer ze voor het eerst verkrijgbaar op de kwekerij, volgens de Universiteit van Missouri Extension. Bomen ervaren minder stress wanneer geplant tijdens hun slapende seizoen in deze tijd van het jaar ook.

Vallen

Plant bomen in de herfst als ze-jute gewikkeld of geteeld in containers, zoals voorgesteld door de Universiteit van Nebraska. Deze bomen hebben een sterk wortelgestel al op zijn plaats en niet uitgebreid de tijd om wortels voordat het koude weer sets vast te stellen eisen. Coniferen best doen als in het begin van de herfst geplant, maar ook andere bomen kunnen worden geplant afgelopen september.

Per direct

Bomen die niet snel worden geplant nadat ze voorbereid op de kwekerij last van extreme stress en hebben meer kans om problemen te groeien, volgens de Universiteit van Minnesota.

temperaturen

De beste tijd om te planten van een nieuwe boom varieert ook sterk, afhankelijk van uw locatie, maar de temperaturen zorgen voor een nauwkeurige manier om de beste planttijd identificeren. De meeste bomen kunnen blijven groeien, ontwikkelen wortels en aanpassing aan planten zelfs als grondtemperaturen afkoelen tot 45 ° F, afhankelijk van de University of Nebraska. De uitzondering is coniferen die moeten worden geplant in de bodem een ​​temperatuur van 60 tot 70 graden Celsius

Share This Post