Index / Tuin / De beste tijd om een ​​Jasmine in Texas Plant

Share This Post

Tuin

De beste tijd om een ​​Jasmine in Texas Plant

Jasmine is een bloeiende, geurige, vaste plant wintergroen. Afhankelijk van zijn verscheidenheid, kan jasmijn worden geplant als bodembedekker, een siertuin struik of trainde hekken en andere steunen. In Texas, de beste tijd om jasmijn planten hangt

AdvertisementJasmine is een bloeiende, geurige, vaste plant wintergroen. Afhankelijk van zijn verscheidenheid, kan jasmijn worden geplant als bodembedekker, een siertuin struik of trainde hekken en andere steunen. In Texas, de beste tijd om jasmijn planten hangt af van het ras en de leeftijd van de plant.

rassen

Jasmine komt in struiken - bush en wijnranken - en bodembedekker. Struik rassen behoren Jasminum floridum of Florida jasmijn en Jasminum primulinum of sleutelbloem jasmijn. Jasminum humile of Italiaans jasmijn en Gelsemium sempervirens, of Carolina geel, zijn twee klimmen rassen van jasmijn. Aziatische jasmijn, ook wel bekend als dwerg Confederate jasmijn of klein blad Confederate jasmijn, is een bodembedekker.

Tijdsspanne

Struiken en klimmen jasmijn kan worden geplant in een van beide half maart of september tot en met november. Planttijd voor bodembedekker Aziatische jasmijn hangt af van de grootte van de plant. Planten die worden gekocht in 1-liter containers kunnen worden geplant elk moment van het jaar. Als de winter is mild kunnen planten in 4-inch containers worden geplant elk tijd. Kleinere planten in 2-inch containers moeten worden geplant in het voorjaar.

Waarschuwing

Do jasmijn niet te planten waar jonge kinderen of dieren kan bereiken. De bessen van jasmijn struiken zijn giftig. Indien ingenomen, kunnen deze factoren de spijsvertering en het zenuwstelsel en in sommige gevallen de dood veroorzaken.

Share This Post