Index / Huis / De beste thermostaat voor de winter

Share This Post

Huis

De beste thermostaat voor de winter

Met chill winter komt de drang om slinger van de thermostaat, maar dat leidt tot een ijzige gevoel als je de energierekening te openen. Voordat u bereiken voor de temperatuurregelaar, controleren wat deskundigen, waaronder het Amerikaanse ministerie

AdvertisementMet chill winter komt de drang om slinger van de thermostaat, maar dat leidt tot een ijzige gevoel als je de energierekening te openen. Voordat u bereiken voor de temperatuurregelaar, controleren wat deskundigen, waaronder het Amerikaanse ministerie van Energie en de Consumer Energy Center, kunt u overwegen om de beste instellingen voor besparingen en comfort zijn - afhankelijk van de leeftijd van bewoners.

Instellingen voor besparingen

Uiteindelijk, hoe warm je je huis te houden tijdens de koudere maanden hangt af van persoonlijke comfort, niet de nationale norm. Maar door het instellen van de thermostaat op een on-gemiddelde comfortabele 68 graden Fahrenheit tijdens wakker tijd, en het verlagen van het naar ongeveer 55 graden voor acht of meer uren per dag - voordat je naar bed gaat of als iedereen vertrekt naar werk of school - u kan redden van 5 tot 15 procent in de stookkosten.

Uitzonderingen - Baby's en de Ouderen

De beste temperatuur voor een huis met een baby is tussen de 68 en 72 graden. Bedek de wieg matras met een winter-vriendelijk, goed passende flanel vel, en kleed je baby in een warme, uit één stuk sleeper of slapen zak; dekens in de wieg zijn een gevaar voor verstikking. Ouderen kunnen verliezen het vermogen om voldoende lichaamswarmte te genereren, waardoor ze kwetsbaar zijn voor onderkoeling, zelfs binnenshuis; houden de ingesteld op ten minste 68 graden thermostaat terwijl een oudere bewoner thuis of een bezoek.

Share This Post