Index / Huis / De beste Sun-blokkeren gordijnen voor de slaapkamer

Share This Post

Huis

De beste Sun-blokkeren gordijnen voor de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte om te ontsnappen om te slapen en te rusten. Als een ongestoorde slaap is van vitaal belang, gordijnen en gordijnen die de zon Blockout zijn een must voor slaapkamer decoreren. De stof en de kleur van de gekozen laken zijn

AdvertisementDe slaapkamer is een ruimte om te ontsnappen om te slapen en te rusten. Als een ongestoorde slaap is van vitaal belang, gordijnen en gordijnen die de zon Blockout zijn een must voor slaapkamer decoreren. De stof en de kleur van de gekozen laken zijn de sleutel tot het blokkeren van de zon uit de slaapkamer ramen. Houd deze twee elementen in het achterhoofd bij het kiezen van slaapkamer gordijnen.

verduisteringsgordijnen

Blackout-stijl gordijnen zijn gemaakt van zware stof die blokkeert het zonlicht. Ze helpen ook isoleren kamers, omdat veel warmte en energie verloren gaat door windows.Blackout gordijnen strak geweven drager, vaak meerdere lagen, welke blokken het meeste licht dat door slaapkamerramen komt. U kunt ook gemakkelijk transformeren uw oude gordijnen in black-out stijl door het toevoegen van black-out liners uit een ambachtelijke of fournituren winkel.

overgordijnen

Thermisch-gevoerde gordijnen of overgordijnen in het algemeen efficiƫnt in het blokkeren van het zonlicht van de slaapkamers ramen, zodat je extra slaap kunt vangen. Thermisch-gevoerde gordijnen hebben een voering gemaakt van isolerend materiaal. Een thermische voering kan niet alleen blokkeren van ongewenste zonlicht maar houd koude tocht en in de zomer warmte buiten het huis. Double-overgordijnen verminderen zonlicht's oprukkende mogelijkheden door het gebruik van twee lagen van de voering. Double-lined gordijnen zijn dik en zwaar, het blokkeren van zonlicht, isolerende ramen en het toevoegen van privacy.

kleuren

De best-zon blokkerende gordijnen zal worden in donkere kleuren. Licht gekleurde gordijnen zodat er meer zon om door te filteren. Donkere kleuren zoals zwart, donkergroen, donkerblauw en donkerbruin stop zonlicht doordringt. Zij zullen ook filter instellen voor het resterende licht als donker van kleur, als het licht de gordijnen eerst moet raken voordat het invoeren van de slaapkamer.

Fabrics

Hoe dikker de folie materiaal, hoe beter het doek te voorkomen zonlicht door het raam. Sheer, dunne stoffen zijn inefficiƫnt in het blokkeren van zonlicht. U wilt dik of geweven stoffen zoals wol, jute, dungaree en mousseline gebruiken voor zon-blokkerende gordijnen. U kunt deze zelf te maken met de juiste stoffen of kopen ze in de winkel.

Share This Post