Index / Fashion, Style & Personal Care / De beste Suede Protectant Ugg Boots

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

De beste Suede Protectant Ugg Boots

Ugg laarzen zijn schapenvacht laarzen met een suede exterieur en wol binnen om comfort en temperatuurregeling voor uw voeten. Vooral wanneer ze worden blootgesteld aan natte, besneeuwde omstandigheden, suède kan snel verslechteren als het niet goed o

AdvertisementUgg laarzen zijn schapenvacht laarzen met een suede exterieur en wol binnen om comfort en temperatuurregeling voor uw voeten. Vooral wanneer ze worden blootgesteld aan natte, besneeuwde omstandigheden, suède kan snel verslechteren als het niet goed onderhouden. Deze inspanning moet beginnen met het aanbrengen van iets aan de suède tegen water en vlekken te beschermen tegen schade.

Spray Suade Protector

Leather beschermers komen typisch in crème of sprayvorm. Voor suède, wordt de spray vorm aanbevolen; in feite, de crème vorm hoogstwaarschijnlijk mat uw suède producten. Het is raadzaam spuiten uw suède laarzen om de zes maanden of meer, indien nodig; spuiten licht over de boot om te voorkomen dat het weken van de suède, wat zou leiden tot het mat. Indien nodig, probeer dan meerdere dunne lagen plaats.

Ugg Schapenvacht Stain & Water Repellent

Ugg heeft zijn eigen lijn van schapenvacht verzorgingsproducten te beschermen en schoon te maken zijn handtekening laarzen. Het voordeel van de aankoop van Ugg's Schapenvacht Stain & Water Repellent wordt is speciaal gekozen en getest om te worden gebruikt op deze laarzen. Het is meestal de meest dure optie, aangezien draagt ​​de merknaam.

Kiwi Suede en Nubuck Protector

Kiwi is een merk dat al lang is geassocieerd met schoen zorg. Deze spray-stijl lederen beschermer product is lager in prijs dan het merk Ugg en is gemakkelijker te vinden in winkels.

Meltonian Suede Renew

Meltonian is een ander gemeenschappelijk merk je gaat verkocht in schoenen en leder slaat als een aanbevolen suède beschermer. Dit merk benadrukt de mogelijkheid om het leer te laten ademen terwijl het water uit. Meltonian producten kosten ongeveer gelijk en in sommige gevallen iets minder dan, die uit kiwi.

andere merken

Er zijn vele andere suède beschermers verkrijgbaar, en een groot aantal verkopers zijn al lang aan te bevelen Scotchgard, hoewel Scotchgard niet zelf het product voor suède aanbeveelt. Kijk voor producten die een nevel in plaats van een stroom spuiten. Probeer aan de stok met producten die speciaal zijn ontworpen voor suède of nubuck, zelfs als ze niet specifiek ontworpen voor schoenen.

Share This Post