Index / Huis / De beste producten om een ​​koelkast schoon

Share This Post

Huis

De beste producten om een ​​koelkast schoon

Het reinigen van de koelkast is een taak iedereen lijkt te vrezen. Van het sorteren door oude voedsel aan het schoonmaken stuck-on messes, het schoonmaken van de koelkast is een moeilijk karwei. Echter, een aantal huishoudelijke producten schoonmaak

AdvertisementHet reinigen van de koelkast is een taak iedereen lijkt te vrezen. Van het sorteren door oude voedsel aan het schoonmaken stuck-on messes, het schoonmaken van de koelkast is een moeilijk karwei. Echter, een aantal huishoudelijke producten schoonmaak te maken, ontsmetten en ontgeuren de koelkast een koud kunstje. Daarnaast zullen commerciële reinigingsmiddelen reinigen en ontsmetten in één stap, waarbij de koelkast fris en schoon.

Bakpoeder

Baking soda is een natuurlijke deodorant, waardoor het ideaal is voor het reinigen van een koelkast. Maak een reinigingsoplossing door het mengen van 1/4 kopje zuiveringszout tot 1 liter warm water. Spoelen is meestal niet nodig. U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout aan uw ijskast alledaagse geurtjes: Plaats gewoon een geopende doos zuiveringszout in de koelkast. Gebruik deze zuiveringszout om te koken, en regelmatig worden vervangen. Een doos zuiveringszout in de vriezer geplaatst is ook effectief in het verwijderen van geuren uit de vriezer.

Chloor bleek

Maak een reinigende oplossing door het mengen van één deel chloor met één deel water in een spuitfles. Bij het gebruik van deze oplossing, draag beschermende handschoenen en open ramen of zet de ventilator om de ventilatie te verhogen, als bleekmiddel heeft een sterke geur. Spoel na het schoonmaken van de binnenkant van de koelkast met schoon water om het bleekmiddel oplossing te verwijderen.

commerciële Schoonmakers

Voor snelle reiniging, de aanschaf van een ontsmettingsmiddel schoner aan de binnenkant van uw koelkast schoon te maken. Kies een schoonmaker die geen sterke geur heeft, omdat het je eten ruikt cleanser kunnen maken. Een kleine hoeveelheid afwasmiddel gemengd met warm water ook effectief reinigen van de koelkast. Spoel altijd de koelkast na het gebruik van commerciële zeep om resten te verwijderen.

Azijn

Reinig de binnenkant van uw koelkast met onverdunde witte azijn te ontsmetten en te desinfecteren oppervlakken. Als azijn niet wegneemt stuck-over voedsel, gebruik van warm water en zeep om voedsel te verwijderen, en spoel en azijn te saneren en te ontsmetten van toepassing. Azijn kan ook worden verwarmd, waardoor het meer effectief zijn bij het verwijderen van vast-op eten en helpt bij het doden van bacteriën maakt. Verhit de azijn tot 130 graden Fahrenheit.

Het schoonmaken van de koelkast

Om uw koelkast schoon te maken, verwijdert u eerst al het voedsel van binnenuit. Dit is een goed moment om een ​​inventaris van wat je hebt te nemen en gooi bedorven of verlopen voedingsmiddelen. Verwijder alle laden en kasten, en maak ze schoon met uw favoriete reinigingsmiddel. Als ze worden behandeld in stuck-op voedsel, plaats ze in de badkuip te weken. Veeg de binnenkant van uw koelkast met een doek of spons, en gebruik maken van een scrub borstel om alle spleten te bereiken. Spoelen, indien nodig, en droog met keukenpapier. Maak de rekken en laden en te vervangen. Zorg ervoor dat voedsel containers schoon zijn alvorens ze terug in de koelkast.

Share This Post