Index / Huis / De Beste Prijs HVAC Units

Share This Post

Huis

De Beste Prijs HVAC Units

HVAC is een acroniem voor verwarming, ventilatie en airconditioning. HVAC-units zijn ontworpen voor gebruik in de huidige moderne woningen en gebouwen en kan alle verwarming en koeling eisen voldoet. De meest populaire HVAC-eenheden worden beoordeeld

AdvertisementHVAC is een acroniem voor verwarming, ventilatie en airconditioning. HVAC-units zijn ontworpen voor gebruik in de huidige moderne woningen en gebouwen en kan alle verwarming en koeling eisen voldoet. De meest populaire HVAC-eenheden worden beoordeeld door bedrijven zoals Energy Star en Key Trade voor betrouwbaarheid, waarde en energie-efficiëntie.

Lennox Energence 3-25 Ton HVAC Unit

De Lennox Energence 3-25 Ton HVAC-unit maakt gebruik van een Prodigy Unit Controller, die het gemak van installatie, het oplossen van problemen en diensten toeneemt. De HVAC-eenheid registreert de looptijd van elke belangrijke component en neemt nota van de tijd wanneer er onderhoud wordt uitgevoerd. Een Smart Wire-systeem vereenvoudigt de thermostaat installatie en heeft een kleurcode om problemen in verband met onjuiste bedrading te voorkomen. Andere functies zijn onder meer de toegang scharnierende panelen die snelle toegang tot componenten en een geïsoleerde compressor compartiment die het mogelijk maakt voor een optreden controle als de compressor in bedrijf is zonder verstoring van de luchtstroom zorgen. De Energence is Energy Star gekwalificeerd voor efficiency.

Foshan Shunde Stars Telewin HVAC Unit

De Foshan Shunde Stars Telewin HVAC-unit kan het plafond worden gemonteerd, verticaal of horizontaal. Het beschikt over een multifunctionele LBK, watergekoelde constante temperatuur en luchtvochtigheid. De Telewin HVAC-unit wordt voornamelijk gebruikt in industriële airconditioning en grote gebouwen zoals hotels, restaurants, theaters en winkelcentra. De Foshan Shunde bedrijf is een zilveren sleutel lid van Handel Key, beoordeeld voor de waarde en efficiëntie in de HVAC-producten.

Lennox Strategos HVAC Unit

De Lennox Strategos HVAC-unit beschikt over een geïntegreerde modulaire controller, die snel en eenvoudig oplossen van problemen biedt om de service kosten te verlagen. De BAC netto-module maakt het mogelijk twee-weg communicatie voor systeem monitoring en diagnostische controles. Andere functies zijn onder meerdere compressoren waarmee de HVAC-eenheid te voorzien in tot vier stadia van koelcapaciteit. Een onafhankelijke motor mount biedt toegang tot de motor zonder de noodzaak om het bovenste paneel te verwijderen. Een plaat spoel maakt grondige reiniging van de condensor. De Strategos is Energy Star gekwalificeerd voor efficiency.

Share This Post