Index / Sport en fitness / De beste plaatsen op Talladega Superspeedway

Share This Post

Sport en fitness

De beste plaatsen op Talladega Superspeedway

De Talladega Superspeedway is een van de grootste NASCAR locaties in het land, en racefans massaal naar Alabama elk jaar hun favoriete coureurs race. Tickets zijn moeilijker geweest om door te komen, met de speedway verminderen capaciteit van meer da

AdvertisementDe Talladega Superspeedway is een van de grootste NASCAR locaties in het land, en racefans massaal naar Alabama elk jaar hun favoriete coureurs race. Tickets zijn moeilijker geweest om door te komen, met de speedway verminderen capaciteit van meer dan 140.000 naar 78.000 zitplaatsen in de afgelopen jaren. Wat vormt de beste plaatsen in het huis hangt af van uw prioriteiten - die op de tribunes, of de elementen te vermijden en zitten in een suite.

Ga naar de Tower

Als je van de race in de buitenlucht te kijken, de Tri-Oval Tower Zetels bij de speedway zijn verhoogde tribunes die dicht bij de start- en finishlijn, die je krijgt in uitstekende positie voor een fantastische afwerking zijn. Je bent hoog genoeg is dat er niet de blinde vlekken die grens kijken in de onderste tribunes, en zolang het weer houdt haar een uitstekende plek om de race te kijken.

Suite Option

Voor degenen die willen om de race in alle comfort te kijken, de Fan Suites Talladega Superspeedway bieden een aantrekkelijke optie. Ze bieden geconditioneerde zitplaatsen, verzorgde maaltijden, souvenirs en een flatscreen-tv. Bovendien, het kopen van twee suite tickets krijgt u een parkeerkaart. Uiteraard worden deze suites geprijsd aan te passen - in 2014, een weekend pas dat de gebeurtenissen van vrijdag tot en met zondag bedekt kost $ 675.

Share This Post