Index / Persoonlijke financiën / De beste manieren om te investeren

Share This Post

Persoonlijke financiën

De beste manieren om te investeren

Geld dat je vandaag de dag hebben is meer waard dan geld in de toekomst, want je kunt investeren om winst te maken in de tijd. De beurs wordt vaak beschouwd als de beste plek om geld te investeren in het creëren van welvaart op lange termijn, maar er

Advertisement

Geld dat je vandaag de dag hebben is meer waard dan geld in de toekomst, want je kunt investeren om winst te maken in de tijd. De beurs wordt vaak beschouwd als de beste plek om geld te investeren in het creëren van welvaart op lange termijn, maar er zijn vele manieren om te beleggen in aandelen. Door gebruik te maken van de belasting-bevoordeelde beleggingsrekeningen is de beste manier om te investeren, omdat het vermijden van belastingen maakt geld om sneller te groeien.

401k Plannen

Een 401K plan is een type van de werkgever gesponsorde pensioen-account. Het geld dat u zich verbinden tot een 401K plan kan worden geïnvesteerd in een verscheidenheid van onderliggende activa, zoals aandelen en beleggingsfondsen. Beleggen met een 401K plan is beter om te investeren in je eentje, want het geld dat u bespaart in het plan is belasting-uitgestelde. Dit betekent dat u geen belasting te betalen over het inkomen dat u opslaan in een 401k totdat je het uiteindelijk terug te trekken tijdens het pensioen. Daarnaast zijn veel werkgevers bieden bijdrage matching, wat betekent dat ze zullen storten op uw rekening namens u op basis van het bedrag dat u bespaart.

Individual Retirement Accounts

Individuele pensioenrekeningen (IRAS) zijn beleggingsrekeningen die vergelijkbaar zijn met 401k plannen in dat het geld dat je bijdraagt ​​aan een plan kan worden belegd in de onderliggende activa zoals aandelen en bijdragen fiscaal aftrekbaar kan zijn werken. IRAS verschillen van 401K plannen in die werknemers kunnen ze persoonlijk te openen. Dit maakt IRAS een belangrijk alternatief voor mensen zonder toegang tot 401k plannen.

Roth IRAS

Een Roth IRA is een speciaal type van de IRA die verschillende fiscale voordelen dan een traditionele IRA biedt. Met een Roth IRA, het geld zet je op de rekening is niet fiscaal aftrekbaar, maar je hoeft niet om belasting te betalen over winsten die je verdient uit investeringen in het account en je hoeft niet te inkomstenbelasting te betalen wanneer u de fondsen tijdens het intrekken pensionering. Traditionele IRAS zijn onderworpen aan een verplichte opnames, genaamd vereiste minimum distributies, te beginnen op de leeftijd van 70 1/2. Er zijn geen dergelijke terugtrekking eisen voor een Roth IRA.

Health Savings Accounts

Een gezondheid spaarrekening (HSA) is een beleggingsrekening beschikbaar voor mensen met een hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plannen. Volgens de Internal Revenue Service, in aanmerking te komen voor een HSA, uw ziektekostenverzekering plan moet een eigen risico van ten minste $ 1200 voor enkele dekking en $ 2400 voor de familie dekking hebben. Het geld dat u bespaart in een HSA kan worden belegd in de onderliggende activa zoals aandelen en de bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar als 401k en IRA bijdragen. Als u HSA geld uitgeven om de medische kosten te dekken, hoef je niet te betalen inkomstenbelasting op de opnames.

Share This Post