Index / Gezondheid / De beste manieren om Cellulite op de benen verbergen

Share This Post

Gezondheid

De beste manieren om Cellulite op de benen verbergen

Cellulitis, dat is een genetische aandoening die ervoor zorgt dat clusters van vetcellen te ontwikkelen onder de huid, wordt beschouwd als onaantrekkelijk door de normen van vandaag. Procedures en therapieën bieden dure en twijfelachtige methodes voo

AdvertisementCellulitis, dat is een genetische aandoening die ervoor zorgt dat clusters van vetcellen te ontwikkelen onder de huid, wordt beschouwd als onaantrekkelijk door de normen van vandaag. Procedures en therapieën bieden dure en twijfelachtige methodes voor het elimineren van cellulitis, maar een paar eenvoudige technieken kunnen helpen de cellulitis op je benen met relatief gemak te verbergen. Laat u niet misleiden door dure en snelle oplossingen. Soms is de beste remedie tegen cellulitis is een mooi en aantrekkelijk artikel van kleding.

Wrap It Up

De beste manier om cellulitis te verbergen op je benen kan zijn om ze volledig te bedekken. Wraps of slips kunnen dekken cellulitis te helpen wanneer je op het strand of in een badpak. Lange jurken, rokken of donkere panty kan helpen dekking cellulitis door simpelweg het plaatsen van een laag van kleding over die pijnlijke hobbels. Zoek een comfortabele en aantrekkelijke look die de probleemzones verduistert op je benen en vestigt de aandacht op uw goede eigenschappen.

opdokken

Heeft strakke kleding of kleding die onmiddellijke aandacht vestigt op uw cellulitis niet dragen. Draag loszittende kleding, korte broek of capri die bedekken uw cellulitis. Cellulite, die de neiging te vormen in bossen rond het bovenbeen gebied, kan beter zichtbaar worden wanneer je panty's te dragen of te vormen zittende kleding. Draag iets dat niet goed doet zitten op je dijen, zodat uw cellulitis niet groter of meer op de voorgrond, dat het eigenlijk is weergegeven.

Gebruik make-up of lotion

Bepaalde lotions of make-up kan helpen verbergen cellulitis. Covermark biedt een product genaamd Covermark Been Magic, die vermomming cellulite helpt. Bovendien, spray tans, bronzers of het looien lotion kan helpen verbergen cellulitis door donkerder de huid. In het algemeen, hoe donkerder je huid is, hoe moeilijker het is om je cellulitis te zien. Andere crèmes en lotions kunnen helpen glad uit de huid en de noticeability van cellulitis te verminderen. Cellulite Erasure is een ander product dat kan helpen verbergen cellulitis.

Long Term Methods

Overwegende dat wetenschappers en voedingsdeskundigen zijn in discussie over de precieze oorzaak van cellulitis, zijn een aantal methoden voor het verbergen van en het verminderen van cellulitis aangeboden door diverse experts. Bijvoorbeeld; TriActive biedt een behandeling programma dat een laser procedure gebruikt om te verbergen en cellulitis te verminderen. In aanvulling op deze procedure, sommige mensen beweren dat het eten van een vezelrijk dieet, met veel groen, kan helpen verbergen cellulitis en verminderen haar onaantrekkelijk uiterlijk. Oefening kan ook helpen verbergen van de clusters van cellen, veroorzaakt door cellulitis.

Share This Post