Index / Huis / De beste manier om Staples Verwijder Van Hout

Share This Post

Huis

De beste manier om Staples Verwijder Van Hout

Staples lijkt overal te zijn. Het is een gegeven dat je ze in teruggewonnen hout te vinden, en als ze niet verwijderd, ze doen ernstige schade aan houtbewerkingsmachines. Honderden van hen opdagen in vloeren bij het verbouwen of het werken met meubel

Advertisement

Staples lijkt overal te zijn. Het is een gegeven dat je ze in teruggewonnen hout te vinden, en als ze niet verwijderd, ze doen ernstige schade aan houtbewerkingsmachines. Honderden van hen opdagen in vloeren bij het verbouwen of het werken met meubels. Ze niet dwingen; Gebruik een paar home remedies om ze te verlichten.

Hout en de Cat's Paw

paw de gewone kat is een van de meest gebruikelijke manieren om te gaan met nietjes teruggewonnen hout. Nieuw hout heeft geniet-on-tags. poot van de kat is een korte - soms slechts 6 centimeter in lengte - gereedschap met een scherpe, gebogen uiteinde. De scherpe kant heeft meestal een inkeping dat maakt het eruit ziet als een tweeledige vork. Tik op een of beide zijden van de vork onder de nieten en wrikken het uit.

Tip

  • poot van de kat wordt soms aangeduid als een mini-bar en ziet eruit als een koevoet.

Ondervloer en Schoppen

Vloeren installateurs geen gebruik maken van de poot van een kat om nietjes te verwijderen nadat oud tapijt is verwijderd - er zijn gewoon te veel van hen. In plaats daarvan hebben ze een slimme, efficiƫnte manier om nietjes met een schop of lange steel vloerschraper verwijderen ontwikkeld. Houd het gereedschap op ongeveer een hoek van 45 graden en schuif deze met kracht over de vloer. Wanneer de scherpe rand vangt de rand van de nietjes, hij scheurt ze direct uit.

Handgereedschap

Remodeling meubilair is de moeite waard - als je de veelheid van nietjes uit te kunnen krijgen. Handgereedschap zijn het beste voor dit. Tangen zijn waarschijnlijk de meest gebruikte, gevolgd door schroevendraaiers, zakmessen en de betrouwbare nietje puller.

Het overduidelijke

Staple trekkers zijn de meest voor de hand liggende hulpmiddel die er zijn voor het verwijderen van nietjes. Ze worden meestal gebruikt voor de bekleding nietjes, maar werkt op vrijwel elk type nietje. Staple trekkers zijn korte, stompe gereedschappen met een vork aan het einde. Dwing de vorken onder de nieten, en rock zijwaarts aan het nietje te trekken.

Diagonal Pliers

Diagonale tang zijn een multifunctionele tool die vaak wordt gebruikt voor het verwijderen van enkele nietjes. De scherpe, gebogen klauwen kan onder ingebed nieten te grijpen en hold worden gereden. De gebogen uiteinde zorgt voor de nieuwsgierige kracht die nodig is om het nietje omhoog en naar buiten te krijgen. Het is belangrijk om diagonale tang gebruiken - ook wel bekend als side cutters - voorzichtig, omdat ze het hoofdvoedsel kunnen afsnijden in het knipperen van een oog.

Standard Pliers

Standard tangen werken prima als er genoeg van de nietje blootgesteld aan een goede grip te krijgen. Ze hebben ook een afgeronde neus die de nieuwsgierige kracht levert.

Naald-Nose

Punttang zijn het beste voor kleine, fijne nietjes. De puntige uiteinden dienen om de greep van de kleinste nietjes voor een snelle ruk.

Messen en schroevendraaiers

Zakmessen worden gebruikt de hele tijd door houtbewerkers om nietjes te verwijderen. Houd een handig, en als het nodig is, zet de scherpe punt in het kader van het nietje en pop it out. Schroevendraaiers kan worden gebruikt op dezelfde manier, alleen zorgen op afgewerkte of delicate houtbewerking om beschadiging van het hout.

Tip

Leg een dun stuk van triplex tussen het gereedschap en het hout om het te beschermen bij nieuwsgierige nietjes.

Beitels en depressies

Beitels kan de laatste optie voor het verwijderen van nietjes uit hout zijn. Beitels kunt u chip of snijden een kleine depressie rond het nietje, zodat je een goede grip op het met een tang of ander gereedschap kan krijgen.

The Final Solution

Als al het andere faalt, dan kunt u altijd begraven het basisvoedsel, vooral als je snijd het hoofd van het af met andere instrumenten. Gebruik een spijker op de benen van de kram onder het oppervlak van het hout punch, en vervolgens putty de gaten.

Share This Post