Index / Eten drinken / De beste manier om Grill een Bison zonder been Ribeye Steak

Share This Post

Eten drinken

De beste manier om Grill een Bison zonder been Ribeye Steak

Grillen bizons rib eye steaks zal je belonen met grote proeverij vlees dat weinig vet. Bison rib eye steaks zijn mager en bevatten een hoog niveau van ijzer. Bison steaks koken goed op de grill en maken gebruik van dezelfde grillen methoden als biefs

AdvertisementGrillen bizons rib eye steaks zal je belonen met grote proeverij vlees dat weinig vet. Bison rib eye steaks zijn mager en bevatten een hoog niveau van ijzer. Bison steaks koken goed op de grill en maken gebruik van dezelfde grillen methoden als biefstuk. Bison steaks vergen minder kooktijd dan traditionele rundvlees. Hoewel bizons en rundvlees steaks op dezelfde manier worden gesneden, bizonvlees is slanker dan rundvlees. De bizons steaks niet nodig verleden middellange-zeldzaam te worden gekookt omdat er te veel koken het vlees taai kunnen maken en ervoor zorgen dat het zijn ijzergehalte te verliezen.

Wat je nodig hebt

grill borstel

droge kruiden

Olijfolie

Theedoek of bedruipen borstel

kookthermometer

Ontdooien de bizons rib eye steaks als ze worden bevroren. Anders plaatst u de steaks bij kamertemperatuur gedurende 1 uur voor het grillen. Hierdoor zal het vlees gelijkmatig gaar omdat de binnenkant en de buitenkant van het vlees dezelfde temperatuur zal zijn.

Verwarm de grill voor. Draai alle gasbranders op hoog voor 10 minuten of toestaan ​​dat de kolen in brand te steken gedurende 30 minuten, totdat een witte as vormen op de top. Gebruik een grill borstel om de roosters te schrapen om eventuele verbrande voedsel en vuil te verwijderen.

Rub ½ eetl. olijfolie op beide zijden van de zonder been rib eye steak. Wrijf uw favoriete droge kruiden op het vlees.

Smeer de grill roosters met olijfolie, met een schone theedoek of bedruipen borstel. Hiermee wordt voorkomen dat de bizons steaks van het vasthouden aan de grill.

Zet het vuur op een gas grill. Gebruik de openingen te helpen circuleren de hitte op een houtskoolgrill. Hoe breder de openingen op een houtskool grill, hoe meer zuurstof raakte de vlammen, waardoor de temperatuur toeneemt. Sluiten of maak de openingen te beperken tot de hitte op de houtskoolgrill te verminderen. Bison steaks koken best op een laag vuur niet warmer dan 325 graden.

Leg de bizons steaks op de grill. Schroei de bizons steaks gedurende 3 minuten en dan flip hen over. Koken voor nog eens 3 tot 4 minuten.

Verwijder de bizons steaks wanneer ze een inwendige temperatuur van 130-145 graden te bereiken. Deze temperaturen zullen de bizons steaks van zeldzame tot medium-rare koken. Een temperatuur van 170 graden geeft aan dat de bizons steaks goed gedaan en kan mogelijk leiden tot het vlees te hard zijn.

Laat de rib eye steak te zitten voor 10 minuten. Dit zal vergrendelen in de sappen.

Hints

Eet of bevriezing van de bizons steaks binnen drie tot vier dagen voor het beste resultaat.

Steaks meestal zal blijven om te koken zodra ze zijn verwijderd uit de grill. Haal de steaks van de grill als ze 5 graden onder de gewenste temperatuur te testen.

Share This Post