Index / Bedrijf / De beste manier om een ​​Real Estate Brokerage Firm Vorm

Share This Post

Bedrijf

De beste manier om een ​​Real Estate Brokerage Firm Vorm

De onroerend goed beursvennootschap is een hoeksteen van het bedrijfsleven in de meeste Amerikaanse buurten. De cyclische bedrijf houdt rechtstreeks verband met de ups en downs van de woningmarkt, die op zijn beurt de totale economie weerspiegelt. Ma

AdvertisementDe onroerend goed beursvennootschap is een hoeksteen van het bedrijfsleven in de meeste Amerikaanse buurten. De cyclische bedrijf houdt rechtstreeks verband met de ups en downs van de woningmarkt, die op zijn beurt de totale economie weerspiegelt. Makelaardij bedrijven verdienen hun commissies alleen wanneer hun onroerend goed transacties worden geratificeerd. Het vormen van een dergelijke onderneming is daarom een ​​amalgaam van business savvy in combinatie met de handel kennis.

De planning van de Business

Helaas is de Amerikaanse Small Business Administration (SBA) stelt dat ongeveer de helft van alle bedrijven gestart, niet binnen de eerste vijf jaar van de exploitatie. Redenen voor het falen onder meer gebrek aan ervaring, gebrek aan geld, hevige concurrentie, slechte locatie evenals een groot aantal andere onvoorziene obstakels.

Het vormen van een onroerend goed beursvennootschap is dus best begonnen met de ontwikkeling van een formele, geschreven businessplan. Het zal de visie van het bedrijf van de ondernemer zich richten, en zal nodig zijn voor het veiligstellen van de operationele financiering van investeerders en kredietverleners.

Een vroege beslissing zal zijn of om een ​​onafhankelijke vastgoeddeskundige beursvennootschap beginnen, dan wel of te kopen in de bewezen business model van een franchise. In een recente gebruikers profiel, de National Association of Realtors (NAR) publiceerde dat 51 procent van de bij haar aangesloten Realtors zijn aangesloten bij onafhankelijke, non-franchise makelaardij bedrijven.

Volgens Franchise Direct, een op internet gebaseerde franchising clearinghouse, kunnen kleinere makelaardij bedrijven zich aansluiten bij grotere vastgoed bedrijven door middel van franchising. De voordelen van dit te doen zal naamsbekendheid, operationele ondersteuning, business training, en tal van andere beproefde bedrijfsleven en de handel technieken. Mogelijke nadelen aan franchising omvatten het verlies van het bedrijfsleven de onafhankelijkheid en de recurrente, omvangrijke, niet-onderhandelbare franchise vergoedingen.

Bedrijven die kiezen voor niet-franchise onafhankelijkheid moet organiseren onder een juridische bedrijfsstructuur. Gekwalificeerd juridisch adviseur zal u adviseren of aan het onroerend goed beursvennootschap structureren als een bedrijf, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC) of enige andere juridische structuur die voor het bedrijf relevant is.

Onafhankelijke vastgoeddeskundige beursvennootschap ondernemers kunnen ook gebruik maken van de enorme kennis die door SCORE, een partner associatie van de SBA. Door zijn 364 hoofdstukken in de VS, maar adviseert ondernemers over hoe om te beginnen en te groeien van een succesvol bedrijf.

wettelijke vereisten

Makelaardij bedrijven moeten over een vergunning door de staat vastgoed commissies. Dus moeten makelaars en verkoop van onroerend goed makelaars voor elk bedrijf kan worden afgehandeld.

Daarnaast moeten beursvennootschappen alle passende zakelijke licenties en staats-en lokale omzetbelasting licenties. Afhankelijk van hun gemeenten de ruimte het toelaat en andere lokale ordonnantie referenties kan het nodig zijn om ook te worden beveiligd.

Ten slotte is de grote sommen geld die typisch zijn voor onroerend goed transacties zijn verlangen dat geblokkeerde bankrekeningen waar het geld van cliënten kan worden gewaarborgd tot de afwikkeling.

Het organiseren van de Business

Uiteindelijk moet een kantoor lay-out worden gepland. Het moet ruimte bieden aan een administratief personeel, sales agents, evenals client conferentiezalen. Space zal ook nodig zijn voor computers, kopieerapparaten en algemene kantoorapparatuur opslag.

Signs moet vooraf worden besteld, samen met informatie rijders die huizen als zijnde te koop, te huur of onder contract te identificeren.

In opdracht makelaars moeten worden verleid om te werken voor de beursvennootschap. Betaald personeel moeten worden gehuurd en een berg van juridische vastgoed documenten moeten worden aangeschaft.

Marketing plannen moeten vervolgens worden gestart met de lokale media. Buurt outreach programma's moeten worden begonnen met het onroerend goed beursvennootschap te introduceren aan het publiek, en de deuren kunnen dan eindelijk worden geopend voor het bedrijfsleven.

Share This Post