Index / Huis / De beste manier om een ​​matras Ship

Share This Post

Huis

De beste manier om een ​​matras Ship

In 2010, zowel UPS en FedEx hieven hun Verzending tarieven met 4,9 procent. Rekening houdend met het verschepen en verpakkingskosten, kan het in uw beste economisch belang om uw matras in plaats vervangen van verzenden. Verzending van de stichting me

AdvertisementIn 2010, zowel UPS en FedEx hieven hun Verzending tarieven met 4,9 procent. Rekening houdend met het verschepen en verpakkingskosten, kan het in uw beste economisch belang om uw matras in plaats vervangen van verzenden. Verzending van de stichting met de matras zal sluiten om de verzendkosten te verdubbelen. Als uw matras is nieuw of ongewoon waardevolle, of als u de verzending van de matras naar een locatie waar het verschepen tarieven zijn buitengewoon laag, verzending van uw matras kan zinvol.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

    matras carton

    Verpakkingstape

Meet uw matras en schatten het gewicht. In het algemeen, twee matrassen wegen ongeveer 60 pond, dubbele matrassen wegen ongeveer 90lbs, koningin matrassen wegen ongeveer 105lbs en koning matrassen wegen ongeveer 125 pond (matras stichtingen en / of boxsprings wegen tussen 50-75lbs.)

Bezoek een online verzendkosten vergelijking website (zie bronnen). U zal worden gevraagd om de postcode u verzendt de matras, de postcode u verzendt de matras uit, en de afmetingen en het gewicht van uw matras te voeren.

Beslissen al dan niet om uw matras te verzekeren. Als het waardevol genoeg om de kosten van de scheepvaart te rechtvaardigen, zal de rederij verzekering aan te bevelen.

Pak uw matras in een geschikte matras doos (memory foam en extra dikke matrassen vereisen speciale matras dozen). Matras dozen zijn beschikbaar voor aankoop online of van een verhuisbedrijf.

Markeer de matras "plat --- Memory Foam" als het een memory foam matras. Als een traagschuimmatras opgeslagen rechtop langer dan enkele minuten wordt de lagen beginnen te scheiden.

Schik voor de verlader te halen uw matras als je het niet kunt vervoeren naar de scheepvaart teller op uw eigen.

Hints

Zorg ervoor dat de kosten van de aanschaf van een matras doos te beschouwen als je de voors en tegens van de verzending van uw matras te wegen.

De boxsprings en het fundament van uw matras kan dus meer kosten voor verzenden dan de matras zelf.

Share This Post