Index / Huis / De beste manier om een ​​Concrete Basement Floor Cut

Share This Post

Huis

De beste manier om een ​​Concrete Basement Floor Cut

Het krijgen door middel van een betonnen vloer is het noodzakelijk om sanitair en elektrische leidingen te bereiken of aan een hulpprogramma of verbetering onder de vloer installeren. Je eerste gedachte kan zijn om een ​​voorhamer te pakken en beginn

AdvertisementHet krijgen door middel van een betonnen vloer is het noodzakelijk om sanitair en elektrische leidingen te bereiken of aan een hulpprogramma of verbetering onder de vloer installeren. Je eerste gedachte kan zijn om een ​​voorhamer te pakken en beginnen met stampende. Deze methode is echter slopende en waarschijnlijk zinloos: hamer de hele dag en zie nog steeds concreter. Een meer precieze, snelle en arbeidsbesparende manier is om een ​​concreet snijmachine gebruiken om te snijden door de vloer en bereiken de ruimte eronder. Het snijden van een betonnen vloer, is echter niet alleen een kwestie van het aansluiten van het gereedschap en het hebben van bij het. Wees voorbereid voordat begonnen.

Sub-Concrete Layout

Voordat u een snij- of graven hulpmiddel, zeker om erachter te komen wat er onder het beton, en zoek alles. Gebruik plattegronden aan leidingen, elektrische leidingen en andere leidingen en kabels onder de vloer te vinden. Call nut specialisten in hun locator instrumenten te gebruiken om de locaties van telefoon, elektriciteit en water leidingen te markeren. Ook bepalen of de vloer is voorzien van wapening versterkt of gewoon beton. Stalen staven die door het beton kan problemen met een aantal concrete snijmachines veroorzaken.

Water voorraad

Concrete-snijmachines zijn vergelijkbaar met grote krachtige cirkelzagen. De messen zijn-carbide versterkt staal, en sommige gebruik van industriële diamant tanden door de verharde vloer te krijgen. Dit proces genereert veel warmte en moet constant koeling. Een waterslang direct op de machine de nodige koelmiddel gedurende het snijproces. Water dempt ook de enorme hoeveelheid stof beton snijden produceert. Zorg ervoor dat u een kant-en watervoorziening en een open drainage hebben. Het snijden van een kelder zonder drain betekent dat in inches van stilstaand water na een paar minuten van beton snijden.

Met behulp van de Concrete Cutter

Nadat alle voorbereidende uitdagingen worden overwonnen, gebruikt het beton cutter als je zou een zaag. laat eerst het mes te graven in het beton, en ga dan met het blad richting ofwel naar voren of naar achteren om de cut te verlengen. Laat het beton mes in zijn eigen tempo te snijden. Wees niet te snel gaan en ervoor zorgen dat het mes te binden. Ook, alleen gebruik maken van een betonnen mes in een rechte lijn. Probeer niet te buigen en buig het mes. Verwijder delen van het beton in een dubbel gearceerd patroon met beton in vierkante of rechthoekige secties. Gebruik een koevoet om de betondelen te tillen na het snijden. Snijd klein genoeg stukken te verwijderen met twee of vier handen. Door dit te doen zal ook helpen bij het vervangen van de vloer na je klaar bent, zoals je de concrete stukken weer kunt gebruiken om de vloer opnieuw te installeren.

Share This Post