Index / Huis / De beste manier om een ​​bakstenen muur Break

Share This Post

Huis

De beste manier om een ​​bakstenen muur Break

Home improvement projecten kunnen betrekken elimineren van de bestaande structuren en ruimte te maken voor nieuwe. Plannen voor uw huis zou kunnen omvatten het wegwerken van een lelijke muur of het creëren van een walkthrough in het midden van een be

AdvertisementHome improvement projecten kunnen betrekken elimineren van de bestaande structuren en ruimte te maken voor nieuwe. Plannen voor uw huis zou kunnen omvatten het wegwerken van een lelijke muur of het creëren van een walkthrough in het midden van een bestaande bakstenen muur. U kunt huren van een aannemer te nemen van de muur, of je kunt een aantal dollars bespaar jezelf en het project te voltooien.

Wat je nodig hebt

 • tarp

  Veiligheidsbril

  handschoenen

  Harde hoed

  Voorhamer

  Beitel

  Hamer

Leg zeil op de vloer of de grond in de buurt van de bakstenen muur. Neerhalen een bakstenen muur creëert puin, en een zeil helpt bij het opruimen proces te vergemakkelijken.

Zet uw veiligheid apparatuur om uw lichaam te beschermen tegen vallend puin. Draag een veiligheids- masker, werkhandschoenen, helm en masker.

Gebruik een voorhamer tegen de bakstenen aan de muur te breken in grote stukken. Deze zware, grote hamer is ontworpen om stenen en harde oppervlakken te breken. Houd de voorhamer handvat met beide handen vast en buig je knieën licht om letsel te voorkomen. Breng de voorhamer to-level schouder, en dan slam de bakstenen meerdere malen.

Werk met een beitel en hamer te breken resterende stukken van de bakstenen muur. Voorhamer zal de meerderheid van de steen te verwijderen. Plaats een beitel tegen de resterende bakstenen langs de randen of hoek. Houd de beitel met één hand en gebruik de andere hand om de beitel hamer. Deze los en verwijdert alle resterende baksteen.

Share This Post