Index / Reizen / De beste manier om aan de Grand Wailea Van Kahului

Share This Post

Reizen

De beste manier om aan de Grand Wailea Van Kahului

End-to-end stranden omarmen halvemaanvormige zuidwestelijke kust van Maui, waaronder strand Wailea in Zuid-Maui, de thuisbasis van enkele van het eiland meest luxueuze vakantiewoningen. Grand Wailea Resort Hotel & Spa is een van de vijf exclusieve re

AdvertisementEnd-to-end stranden omarmen halvemaanvormige zuidwestelijke kust van Maui, waaronder strand Wailea in Zuid-Maui, de thuisbasis van enkele van het eiland meest luxueuze vakantiewoningen. Grand Wailea Resort Hotel & Spa is een van de vijf exclusieve resorts in een wijk die bekend staat om een ​​spectaculair uitzicht op de oceaan, golfbanen en een aantal van 's werelds beste whale-watching. Na de landing op de luchthaven Kahului, zult u grondtransport uit de bagagehal te vinden.

Gedeeld Shuttle: de goedkoopste manier

De Maui Airport Shuttle Service, die worden aangedreven door Roberts Hawaii, opent om 05:30, sluiten pas nadat alle passagiers van de laatste vlucht van de dag vervoer hebben gevonden. Roberts daalt passagiers in verschillende hotels, maar garandeert niet meer dan vijf stops. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, maar als er vier langs voor de rit, de luchthaven Geplaatst prijs vanaf medio 2014 was $ 12 per stuk. SpeediShuttle biedt ook een gedeelde pendeldienst.

Direct Taxi: De snelste manier

Alle Maui taxi's zijn gemeten prijzen, dus het maakt niet uit welk bedrijf je gebruikt, zul je hetzelfde betalen. Volgens de door Kahului Airport aangehaald medio 2014 de prijzen, het kost ongeveer $ 57 vanaf daar om naar Wailea, en de rit duurt ongeveer 35 minuten. Reserveringen worden geaccepteerd, maar niet vereist.

Pre-regelde vervoer

Als u wilt een shuttle bus of limousine voor u klaar zodra u de luchthaven verlaat, moet je op voorhand te boeken. Grand Wailea raadt SpeediShuttle en Arthur's Limousine.

Share This Post