Index / ouderschap / De beste Kinderwagens voor het reizen met een 3-Year-Old

Share This Post

ouderschap

De beste Kinderwagens voor het reizen met een 3-Year-Old

Brengen langs een wandelwagen bij het reizen met een 3-jarige is een goed idee. Op deze leeftijd, kan peuters vaak moe en chagrijnig, en dragen ze zelf is niet goed voor je rug. Dus het vinden van een goede reis wandelwagen is erg belangrijk. Hierdoo

AdvertisementBrengen langs een wandelwagen bij het reizen met een 3-jarige is een goed idee. Op deze leeftijd, kan peuters vaak moe en chagrijnig, en dragen ze zelf is niet goed voor je rug. Dus het vinden van een goede reis wandelwagen is erg belangrijk. Hierdoor kan het kind om een ​​pauze van het lopen en kan zelfs een goede plek voor een dutje te maken. Sommige kinderwagens zijn meer gericht op oudere kinderen en ontworpen met hun grootte in het achterhoofd. Vele wandelwagens zijn gemaakt zeer lichtgewicht en compact opvouwbaar om ze gemakkelijker mee tijdens het reizen.

Maclaren Volo

De Maclaren Volo is een ideale wandelwagen voor het reizen met een peuter. De limiet gewicht op deze wandelwagen is 55 pond., Maar de wandelwagen zelf weegt slechts ongeveer 8 pond. en kan compact worden opgevouwen voor gemakkelijk transport. Wat maakt deze buggy zo populair is, is het feit dat je het kunt vouwen met slechts één hand in minder dan vijf seconden. Het is gemaakt van stevig aluminium en is gemakkelijk te besturen, zelfs met één hand. De Maclaren Volo kan worden gekocht voor ongeveer $ 130, vanaf 2011.

Silver Cross Micro V.2

Het zilveren kruis Micro V.2 is een goede keuze voor een reizende peuter en ouder. Het is licht van gewicht, heeft een schouderriem, comfortabel schuim handgrepen en een mandje onder de zitting. De handgrepen op deze wandelwagen zijn hoger dan op de meeste kinderwagens, waardoor het meer comfortabel voor de ouders duwen maken. Deze buggy vouwt gemakkelijk en is klein genoeg om mee te nemen met u, met behulp van de ingebouwde draagriem. Deze wandelwagen is beschikbaar voor ongeveer $ 125, vanaf 2011.

Combi Flare

De Combi Flare is een van de meest comfortabele kinderwagens voor een ouder te duwen, omdat de handvatten ongeveer 2-3 inches hoger dan de meeste. Kinderwagen kan worden gebruikt voor een peuter tot 55 lbs. en is gemaakt om lang. Het is gemakkelijk te openen met slechts één hand en vouwt compact. De Combi Flare weegt slechts ongeveer 11 pond., Waardoor het perfect om mee te nemen op uw reis. Met ingang van 2011 zal de Combi Flare kost ongeveer $ 100.

Maclaren Triumph

Triumph kan worden gebruikt voor kinderen tot 55 lbs. of tot 4 jaar oud. Het is gemaakt om grotere peuters, die hebben een langere benen en zijn zwaarder dan jongere kinderen en baby's tegemoet te komen. Vouwen is eenvoudig en vereist slechts een hand, en het vouwt kleiner dan de meeste andere paraplu kinderwagens. Dit is handig als u het nemen van een bus, metro of taxi. Vervolgens kunt u het langs gemakkelijk met behulp van de handige draagriem die aan de wandelwagen bevestigd is. De Maclaren Triumph is beschikbaar voor ongeveer $ 170, vanaf 2011.

Share This Post